Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Εγκρίθηκε νέα 48ωρη άδεια στον Κουφοντίνα

Νέα 48ωρη άδεια έλαβε από τις αγροτικές φυλακές Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στη «17Ν».

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά άδεια που λαμβάνει ο συγκεκριμένος κρατούμενος. Οι προηγούμενες άδειες είχαν χορηγηθεί στον Δ. Κουφοντίνα, κατά τη διάρκεια της κράτησης του στις φυλακές Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβούλιο των φυλακών συνεδρίασε χθες και με απόφασή του έκανε δεκτό το αίτημα του καταδικασθέντος ως ηγετικού στελέχους της «17Ν», καθώς κρίθηκε ότι πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου και ότι ήταν συνεπής κατά τις προηγούμενες άδειες που είχε δοθεί.
Ο εκτελεστής της «17Ν»  είχε μεταχθεί πρόσφατα από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις φυλακές της Κασσαβέτειας Βόλου, προκαλώντας οξύτατες αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας. Η μεταγωγή του μάλιστα, στάθηκε αφορμή για να ξεσπάει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση με την Αντιπολίτευση να μιλά για προνομιακή μεταχείριση του τρομοκράτη.
Πηγή: in.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου