Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Η Τουρκία κερδίσει 1 δισ. κάθε χρόνο από "τρίχες", τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών

«Χάρη σε προνομιακές παροχές, οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών αποφέρουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ στην τουρκική οικονομία», γράφει η γαλλική Liberation.
Η Τουρκία κερδίσει 1 δισ. κάθε χρόνο από τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών«Διακρίνονται από την ομιλία τους: Ιρακινοί, Σαουδάραβες, Μαροκινοί και άλλοι Άραβες. Είναι μεταξύ 35 και 55 ετών. Τις περισσότερες φορές τους βλέπουμε να κάθονται ή να περπατούν στους δρόμους, με τη σύζυγο και τα παιδιά τους. Επειδή συχνά έρχονται με την οικογένειά τους για να παρατείνουν, με μια τουριστική διαμονή, τον κύριο σκοπό του ταξιδιού τους: την καταπολέμηση της φαλάκρας. Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών προσελκύουν περισσότερους από 100.000 άνδρες κάθε χρόνο -οι περισσότεροι από αραβικές χώρες- στην Κωνσταντινούπολη», σημειώνει η γαλλική εφημερίδα.
Μόνο 30.000 Σαουδάραβες επισκέφθηκαν για αυτόν τον σκοπό την Κωνσταντινούπολη το 2016. Στη σελίδα τους στα αραβικά, οι τουρκικές κλινικές που ειδικεύονται στην εμφύτευση τρίχας ανταγωνίζονται στην προώθηση των ιατρικών παροχών τους. Αλλά και στην προσφορά υπηρεσιών υποστήριξης στους πελάτες από τη Μ. Ανατολή, τη μετεγχειρητική ασφάλιση και τις εγγυήσεις που παρέχουν. Υπογραμμίζουν τη μακρά εμπειρία τους, τα καλά αποτελέσματα που επιβεβαιώνονται από φωτογραφίες και τις μαρτυρίες όσων «τους εμπιστεύτηκαν».
Τα πακέτα 3-5 ημερών περιλαμβάνουν μερικές φορές και το ξενοδοχείο. Το κόστος κυμαίνεται από 1.000 έως 2.500 ευρώ, ανάλογα με την κλινική και το είδος της επέμβασης. Οι ευνοϊκές τιμές των πτήσεων από τις διάφορες αραβικές πόλεις προς την Κωνσταντινούπολη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι περισσότεροι υπήκοοι των χωρών αυτών δεν χρειάζονται βίζα στην Τουρκία, συμβάλλουν στην άνευ προηγουμένου ανάπτυξη των τουρκικών κλινικών: 400 κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών υπάρχουν μόνο στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή η μικρή επέμβαση, που εξελίσσεται σε βιομηχανία, αποφέρει πάνω από 1 δισεκ. ευρώ στην τουρκική οικονομία. Συμπαρασύρει επίσης και άλλες αισθητικές επεμβάσεις. Οι γυναίκες που συνοδεύουν τους Άραβες συζύγους τους για εμφύτευση μαλλιών μπαίνουν στον πειρασμό μιας λιποαναρρόφησης ή μιας ρινοπλαστικής, τονίζει η γαλλική εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου