Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Επισκεύθηκε το Πύργο σήμερα η Μαριάννα Λάτση

Απλή ευγενική και προσιτή σ΄ όλους επισκέφθηκε χθες τη Δημοτική Αγορά, το Επαρχείο και το Κατάκολο η κα Μαριάννα Λάτση.
Άφιξη που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον Πύργο.
Θέλοντας να ενημερωθεί για όλα όσα της είχε αναφέρει στο παρελθόν ο αείμνηστος καπετάν Γιάννης Λάτσης και η μητέρα της Εριέττα περπάτησε χθες νωρίς το απόγευμα στους δρόμους του Πύργου η Μαριάννα Λάτση η οποία βρέθηκε στον Πύργο και στη γενέτειρά των γονέων της μετά από πολλές δεκαετίες.
Έκπληκτοι πολλοί και πολλές Πυργιώτισσες τη συνάντησαν να περνά δίπλα τους πεζή απλά ντυμένη και με το γλυκό χαμόγελό της να φανερώνει την χαρά της που επισκέφθηκε τον Πύργο. Δίπλα της βρισκόταν συνεχώς ο γενικός διευθυντής του Ομίλου Λάτση, Δημήτρης Αφεντούλης και ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, ο οποίος είχε αναλάβει και την περιήγηση σε σημεία της πόλης του Πύργου, όπως και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Λεωνίδας Βαρουξής.
Η κα Λάτση φωτογράφιζε συνεχώς με το κινητό της μετά την ενημέρωση που της έκανε ο δήμαρχος Πύργου, από το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς (Μουσείο) και τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου μέχρι την Μαρμάρινη βάση με την βρύση σε γνωστή ποτοποιία της οδού Ερμού.
Πρωτύτερα είχε επισκεφθεί το πατρικό σπίτι των γονέων της στο Κατάκολο και έδειχνε φανερά συγκινημένη, κάτι που διέκριναν όλοι όσοι ήταν μαζί της.
Σημειολογικά η άφιξη της μεγάλης κυρίας του Ιδρύματος Λάτση, σηματοδοτεί μια νέα περίοδο ενδιαφέροντος της οικογένειάς της για την πόλη του Πύργου, κάτι που αποτελεί μια αφετηρία ωφέλιμων και αναγκαίων δράσεων εκ μέρους του ιδρύματος για το καλό και την ανάπτυξη της πρωτεύουσας της Ηλείας.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου