Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

 Τρίτη, 21 Αυγούστου, 2018  


Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, στα δύο πύρινα μέτωπα που μαίνονται από χθες στην Ηλεία.
Συγκεκριμένα, στην περιοχή Δαφνιώτισσα Αμαλιάδας, αυτή την ώρα επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 33 άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ τις προσπάθειες συνδράμουν από αέρος, τρία ελικόπτερα και τρία αεροσκάφη.
Στο δεύτερο πύρινο μέτωπο, που ξέσπασε αργότερα χθες το μεσημέρι, μεταξύ των περιοχών Γεράκι και Ανάληψη, επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του paneliakos.com τις πρωινές ώρες η φωτιά υποχώρησε στις δύο εστίες Δαφνιώτισσα και Γεράκι. Αυτά βέβαια μέχρι που να πιάσει κάποια άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου