Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ναδάλ ο Τσιτσιπάς

1123344Κυριακή, 12 Αυγούστου, 2018

Τα έδωσε όλα, πάλεψε επί ίσοις όροις με τον μεγάλο του αντίπαλο αλλά στο τέλος λύγισε. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μπορεί να έχασε στον τελικό του Rogers Cup από το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, τον Ισπανό Ραφαέλ Ναδάλ, αλλά απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.
Παρά το κακό ξεκίνημα στο πρώτο σετ, το οποίο έχασε άνετα με (6-2), κατάφερε να συγκεντρωθεί και έδωσε μεγάλη μάχη στο δεύτερο, όπου πάλεψε στα ίσια με τον Ναδάλ, χάνοντας το σετ στο τάι μπρέικ, βάζοντας ωστόσο πολύ δύσκολα στον Ισπανό πρωταθλητή.
Ο Ραφαέλ Ναδάλ ξεκίνησε δυναμικά τον τελικό και παρά το πρώτο game του αγώνα που κατέκτησε ο νεαρός Έλληνας, έκανε το break και πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ του αγώνα με 6-2, βάζοντας ακόμη πιο δύσκολα στον Στέφανο Τσιτσιπά.
Το ξεκίνημα του 2ου σετ βρήκε και πάλι τον Ισπανό, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, να ξεκινά κάνοντας break στο σερβίς του Τσιτσιπά, παίρνοντας το πλεονέκτημα.
Ο νεαρός ταλαντούχος Έλληνας τενίστας μέχρι και το 1ο game του 2ου σετ, είχε υποπέσει σε 11 αβίαστα λάθη ενώ έδειχνε εκνευρισμένος σε ορισμένα σημεία του αγώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του σετ, ωστόσο ένα λάθος στον τελευταίο πόντο έδωσε το πλεονέκτημα στον Ναδάλ, ο οποίος ισοφάρισε σε 6-6 και στη συνέχεια, πήρε τη νίκη στο τάι μπρείκ.
Ο Τσιτσιπάς μετά από την εξερετική εμφάνηση στους αγώνες του Τορόντο πήγε ψηλά στη λίστα των τενιστών του κόσμου.  Μπράβο στο παλληκάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου