Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

Μπακογιάννης : Δύσκολη η πυρκαγιά στην Εύβοια - Ελπίζουμε να κερδίσουμε τη μάχη

Κυριακή, 12 Αυγούστου, 2018

Τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Μπακογιάννης : Δύσκολη η πυρκαγιά στην Εύβοια - Ελπίζουμε να κερδίσουμε τη μάχη
Στο χωριό Κοντοδεσπότι βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή, μεγάλη ανεξέλεγκτη πυρκαγιά.
Όπως ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης η πυρκαγιά καίει αυτή τη στιγμή δασική έκταση περιμετρικά του χωριού, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να έχουν δημιουργήσει προστατευτικές ζώνες στους οικισμούς.
Σημείωσε ότι οι άνεμοι είναι πολύ ισχυροί, αλλάζοντας διαρκώς κατεύθυνση, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι η μάχη θα κερδηθεί.
Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ανέφερε πως η πυρκαγιά πρόκειται ίσως από τις δυσκολότερες που έχει αντιμετωπίσει η Περιφέρεια μέχρι στιγμής ενώ ο δυνατός αέρας δυσχεραίνει το έργο της πυροσβεστικής καθώς αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση.
Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν έχουν σημειωθεί απώλειες ανθρωπίνων ζωών, το οποίο αποτελεί το Α και το Ω, καθώς εκκενώθηκε πολύ γρήγορα ο οικισμός.
«Η πυροσβεστική δίνει μια τρομερή μάχη να προστατεύσει τα σπίτια των κατοίκων, μια μάχη που απ ότι φαίνεται είναι νικηφόρα κι εμείς –η Περιφέρεια, ο Δήμος- όλοι μαζί συνδράμουμε με τη πυροσβεστική με όλες μας τις δυνάμεις» ανέφερε ο Περιφερειάρχης.
Σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, οι κάτοικοι των γύρω περιοχών έχουν ειδοποιηθεί για την πυρκαγιά ενώ σημείωσε πως υπάρχουν σχέδια εκκένωσης, τα οποία η Περιφέρεια είναι σε θέση να εφαρμόσει, όπως αποδείχθηκε και στο εν λόγω περιστατικό.
Τέλος, έκανε έκκληση προς τους κατοίκους να ακολουθούν τις οδηγίες της Πυροσβεστικής ενώ συνέστησε ψυχραιμία και ηρεμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου