Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Μπλακ άουτ στην Αθήνα - Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές - Που υπάρχουν προβλήματα σε Ηλεκτρικό, Μετρό, Τραμ - Κυκλοφοριακό κομφούζιο

Εκτός λειτουργίας φωτεινοί σηματοδότες - ΑΔΜΗΕ: Βλάβη σε μετασχηματιστή στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της Παλλήνης - Δεν υπάρχουν εκτιμήσεις για τον ακριβή χρόνο αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης
Μπλακ άουτ στην Αθήνα - Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές - Που υπάρχουν προβλήματα σε Ηλεκτρικό, Μετρό, Τραμ - Κυκλοφοριακό κομφούζιο
Χωρίς ρεύμα έμειναν το μεσημέρι της Τετάρτης πολλές περιοχές της Αθήνας. Προβλήματα παρατηρούνται στο κέντρο της πρωτεύουσας, το Παγκράτι, την Καισαριανή, τη Δάφνη αλλά και τα Μελίσσια και την Κηφισιά. 

Κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς πολλοί φωτεινοί σηματοδότες είναι εκτός λειτουργίας. 

Στις 14.12 προκλήθηκε βλάβη στον εξοπλισμό του κέντρου υπερυψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ στην Παλλήνη.

Αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να μεταφέρουν φορτίο από άλλα κέντρα υπερυψηλής τάσης, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης στο σταθμό της Παλλήνης.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν εκτιμήσεις για τον ακριβή χρόνο αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης

Η ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ


Σε βλάβη ενός μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια τροφοδότησης φορτίων, οφείλεται το μπλακ άουτ που επηρέασε πολλές περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ.

Σύμφωνα με τον ΑΔΜΗΕ οι ενέργειες για την αποκατάσταση ξεκίνησαν αμέσως και αναμένεται η σταδιακή τροφοδότηση των φορτίων το αμέσως επόμενο διάστημα.


Πως κινούνται Ηλεκτρικός, Μετρό, Τραμ


Κανονικά η λειτουργία του ηλεκτρικού, του τραμ και της γραμμής 3 του Μετρό, ενώ στην γραμμή 2 η κυκλοφορία γίνεται μόνο στο τμήμα Αγία Μαρίνα – Πανεπιστήμιο και Ηλιούπολη-Ελληνικό. Οι συρμοί της Γραμμής 3 περνούν από το Σύνταγμα χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Οι υπεύθυνοι των σταθμών από το Σύνταγμα μέχρι και τον Αγίο Δημήτριο εκκενώνουν τους σταθμούς για λόγους ασφαλείας, μέχρι να επανέλθει η ηλεκτροδότηση.

Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι επιβάτες σε συρμούς, καθώς «βγήκαν» στις πλατφόρμες με τα φώτα ασφαλείας.


Εκτός λειτουργίας ήταν νωρίτερα η γραμμή 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό) του μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό εξαιτίας προβλήματος στην ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ. 


Δεκάδες εγκλωβισμένοι σε ασανσέρ


Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 70 κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου