Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

Κτηματολόγιο – Ηλεία: «Τάξη» για όλα τα ακίνητα!


Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που αφορά τον τομέα του Εθνικού Κτηματολογίου και αναμένεται να «βάλει τάξη» σε μια σειρά από διαδικασίες και εκκρεμότητες σχετικά με τις οικιστικές περιοχές και τα ακίνητα στους δήμους της Ηλείας, θα ξεκινήσει σύντομα και πάντως μέχρι το τέλος του 2018 από την Κοινοπραξία «ΚΤΗΜΑ 2016» που έχει αναλάβει την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.
Όπως τονίζει σήμερα στην εφημ. «ΠΑΤΡΙΣ», ο μηχανικός κ. Σωτήρης Λιάρος ως νόμιμος εκπρόσωπος και συντονιστής της ανωτέρω κοινοπραξίας θα γίνει κτηματογράφηση και θα παρέχονται υποστηρικτές υπηρεσίες για να δημιουργεί το Κτηματολόγιο και στις υπόλοιπες
περιοχές, εκεί όπου δεν έχει γίνει και για τους επτά Καλλικρατικούς Δήμους του νομού.
Ο κ. Λιάρος μάλιστα αναφέρεται αναλυτικά στην ζώνη όπου θα εφαρμοστεί η διαδικασία και μιλά για τα οφέλη από αυτή την προσπάθεια, όπως και για το τι ακριβώς θα γίνει ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες…
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου