Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2018

  • Σοβαρά προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Αττική- Ποιοι δρόμοι έκλεισαν. Τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες ενώ για κάποια ώρα έκλεισε η Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα και στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω συσσώρευσης υδάτων. Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική.
  • Συμβασιούχοι: Το «μπαλάκι» των ευθυνών και ο πέλεκυς της ανεργίας. Το γαϊτανάκι των ευθυνών γύρω από τους συμβασιούχους δεν μοιάζει να έχει τελειωμό. Και στη μέση βρίσκονται οι άνθρωποι που φλερτάρουν με την ανεργία..
  • Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί, φώναξαν εκατοντάδες γυναίκες. Το μήνυμα ότι με την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί, έστειλαν εκατοντάδες γυναίκες, που συμμετείχαν σε εκδήλωση, στην παραλία Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας «Sail for Pink».
  • Αδιάβροχα θα χρειαστούμε και τη Δευτέρα. Άστατος και τη Δευτέρα ο καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Κόσμος

  • Μπορεί να πληρώθηκαν κι άλλες γυναίκες εν ονόματι Τραμπ. Μαύρο ταμείο εξωσυζυγικών σχέσεων είχε ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τις καταγγελίες του δικηγόρου της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, ενώ ο επικεφαλής της νομικής ομάδας του αμερικανού προέδρου, Ρούντι Τζουλιάνι, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχουν πληρωθεί κι άλλες γυναίκες μ' αντάλλαγμα τη σιωπή τους. .
  • Λίβανος: Στο 49,2% η συμμετοχή στις εκλογές. Μειωμένη ήταν η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές που διεξήχθησαν στον Λίβανο, σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική διαδικασία, παρά την εφαρμογή νέου εκλογικού νόμου..
  • Ανησυχία για τις διατλαντικές σχέσεις εκφράζει ο Σταϊνμάιερ. Η πόλωση των δυτικών κοινωνιών αποτελεί απειλή για την δημοκρατία», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ. Προειδοποίησε δε για τον κίνδυνο νέας ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή, αν καταρρεύσει η συμφωνία με το Ιράν.
  • Έξαρση εγκληματικότητας στη Βρετανία: Δύο αγόρια τραυματίστηκαν από σφαίρες. Τους δύο έφηβους βρήκαν αστυνομικοί λίγο αφότου τραυματίστηκαν από πυρά σε διαφορετικές περιοχές της κοινότητας του Χάροου, στο βορειοδυτικό Λονδίνο.
  • Απόσυρση της υποψηφιότητά της για τη CIA προτείνει η εκλεκτή του Τραμπ. Εξαιτίας των ανησυχιών που διατυπώνονται για τον ρόλο της στο πρόγραμμα ανακρίσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, όπου χρησιμοποιήθηκαν τεχνικές, όπως η προσομοίωση πνιγμού, που έχουν ευρέως καταδικαστεί ως βασανιστήρια.

Οικονομία

  • ΑΔΜΗΕ: Το τελικό σχέδιο για τις διασυνδέσεις των νησιών. Συγκεκριμένη πρόταση για την υλοποίηση της τέταρτης και τελευταίας φάσης της διασύνδεσης των Κυκλάδων, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2024 υπέβαλε ο ΑΔΜΗΕ στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.
  • Κουτσολιούτσος: Από κερδοσκόπους η επίθεση στη Folli Follie, προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Για άδικη επίθεση που δέχεται το brand FOLLI FOLLIE και κατ' επέκταση ο Όμιλος FF Group από ομάδα κερδοσκόπων, οι οποίοι βάσει οργανωμένου σχεδίου επέφεραν πλήγμα και ζημία στον Όμιλο, αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά οφέλη, μιλά ο Γ.Κουτσολιούτσος.
  • Ακίνητα: «Τσουχτερός» ο λογαριασμός για τον ΕΝΦΙΑ. τα τέλη Μαρτίου οι εκτιμητές παρέδωσαν 30.000 τιμές ζώνης για όλη τη χώρα αφού για κάθε περιοχή δόθηκαν τρεις εκτιμήσεις - εισηγήσεις.
  • Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις ενάντια στην κυριακάτικη εργασία [βίντεο]. Σε αποκλεισμό καταστημάτων στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν μέλη σωματείων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εργασία την Κυριακή. «Η ηττοπάθεια και η θεωρία ότι οι αγώνες είναι αναποτελεσματικοί, μόνο σε χειρότερα δεινά μπορεί να μας οδηγήσει» τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων.
  • Πιτσιόρλας: Διασφαλισμένο το Ελληνικό έναντι των προσφυγών. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ενόψει της έκδοσης του ΠΔ υπήρξε προσεκτική ώστε να μην υπάρχουν σοβαροί νομικοί κίνδυνοι, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας .

Αθλητισμός

  • Βασιλειάδης: Ο ελληνικός αθλητισμός στέκεται στα πόδια του. «Τέτοιες βραδιές και τέτοιες διοργανώσεις μας κάνουν να το πιστεύουμε περισσότερο. Θέλει πολλή δουλειά, όλη η Ελλάδα χαίρεται με μια ελληνική ομάδα που πήρε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Μεγάλη στιγμή»..
  • Έμεινε αήττητη και με δέκα η Μπαρτσελόνα, 2-2 με τη Ρεάλ [Βίντεο]. Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να «σπάσει» το αήττητο της Μπαρτσελόνα στη La Liga.
  • Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας για την ιστορική βραδιά της ΑΕΚ. Τα συγχαρητήρια της στην ΑΕΚ, η οποία ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής στο κορυφαίο σκαλοπάτι του Basktball Champions League, έστειλε η πολιτική ηγεσία της χώρας μας. .
  • Αγγελόπουλος: Θα χτίσουμε πάνω στο τρόπαιο, ώρα για πανηγυρισμούς. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
  • Τρίτο για την ΑΕΚ, 18ο για την Ελλάδα. Πρώτος σε κατακτήσεις είναι ο Παναθηναϊκός με 6, ακολουθούν Ολυμπιακός και Άρης με 3, ενώ 2 έχει ο ΠΑΟΚ και ένα το Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου