Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Αποκρουστικό βίντεο: Ολόγυμνος άοπλος μαύρος άνδρας σκοτώνεται από αστυνομικά πυρά


Τετάρτη, 30 Μαΐου, 2018Το 24χρονο θύμα φαίνεται να βγαίνει γυμνό από το αυτοκίνητό του, που έχει ξεφύγει της πορείας του και έχει πέσει σε δέντρα. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ένας ακόμα πολίτης έχασε τη ζωή του από αστυνομικά πυρά στις ΗΠΑ, μεγαλώνοντας την ήδη μακροσκελή λίστα με τα αθώα θύματα.
Το νέο περιστατικό συνέβη προ ημερών στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, με θύμα έναν άοπλο, ολόγυμνο μαύρο άνδρα. Την Παρασκευή η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα που έφερε ο αστυνομικός που πυροβόλησε και τα πλάνα είναι σοκαριστικά.
Σ’ αυτό φαίνεται το 24χρονο θύμα, το οποίο φέρεται να ήταν καθηγητής φυσικής σε γυμνάσιο, να βγαίνει ολόγυμνος από το παράθυρο του αυτοκινήτου του, το οποίο έχει πέσει πάνω σε δέντρα, έχοντας βγει από την εθνική οδό που κινούνταν. Στη συνέχεια τρέχει προς τον δρόμο, όπου φαίνεται να τον χτυπάει ένα όχημα και να κατρακυλάει στο έδαφος.
Ο επίσης Αφροαμερικανός, αστυνομικός, με 10ετή παρουσία στο σώμα, ακούγεται να λέει ότι ο άνδρας είναι «ψυχικά ασταθής» και ζητά ενισχύσεις. Ακολούθως, ο 24χρονος σηκώνεται και πλησιάζει προς τον αστυνομικό, απειλώντας τον. Ο τελευταίος προσπαθεί να τον χτυπήσει με τέιζερ αλλά αποτυγχάνει και το θύμα φαίνεται να επιχειρεί να αρπάξει το όπλο του αστυνομικού. Ακούγονται πυροβολισμοί και ο άνδρας σωριάζεται στο έδαφος.

Ο νεαρός πέθανε την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο, με τις αρχές να ερευνούν το περιστατικό. Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ρίτσμοντ τόνισε ότι έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα προκειμένου να συγκεντρωθούν πληροφορίες για το θέμα.
Η οικογένεια του θύματος ζήτησε την αλλαγή «του τρόπου με τον οποίο οι αρχές αντιμετωπίζουν τους μαύρους άνδρες και γυναίκες» ανεξαρτήτως του χρώματος των αστυνομικών. Ο αρχηγός της αστυνομίας πάντως υπερασπίστηκε την κίνηση του αξιωματικού του να χρησιμοποιήσει το όπλο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου