Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Ιγκνάσιο Βίσκο: Η Ιταλία λίγα βήματα πριν από το χάος

Τετάρτη, 30 Μαΐου, 2018

Δραματική προειδοποίηση του κεντρικού τραπεζίτη
Ιγκνάσιο Βίσκο: Η Ιταλία λίγα βήματα πριν από το χάος
Ο ιταλός κεντρικός τραπεζίτης Ιγκνάσιο Βίσκο

Δραματική προειδοποίηση urbi et orbi για την οικονομική κατάσταση της Ιταλίας απηύθυνε την Τρίτη ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας Ιγκνάσιο Βίσκο, ενώ ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Κάρλο Κοταρέλι, αφού συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας Σέρτζιο Ματαρέλα, πρόκειται να ανακοινώσει εντός της ημέρας τη σύνθεση της κυβέρνησής του.

«Μόνο μερικά μικρά βηματάκια χωρίζουν την Ιταλία από την απώλεια της εμπιστοσύνης των επενδυτών και των αγορών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βίσκο. Ο ιταλός τραπεζίτης εξέφρασε επίσης το φόβο του ότι οι επόμενες εκλογές, που πιθανότατα θα διεξαχθούν το φθινόπωρο, δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ένα εκ των πραγμάτων δημοψήφισμα με το ερώτημα τη συμμετοχή ή όχι της χώρας στη ζώνη του ευρώ. 

«Οι επενδυτές πιστεύουν ότι ο ηλικίας 64 ετών Κοταρέλι δεν θα καταφέρει να περάσει τον προϋπολογισμό της κυβέρνησής του από το Κοινοβούλιο και ως εκ τούτου η χώρα θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές το φθινόπωρο, με τα δύο ευρωσκεπτικιστικά κόμματα, το Κίνημα των Πέντε Αστέρων και τη Λέγκα, να ενισχύουν ακόμα τη δύναμή τους στο Κοινοβούλιο», μεταδίδει το Reuters.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου