Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Ιγκνάσιο Βίσκο: Η Ιταλία λίγα βήματα πριν από το χάος

Τετάρτη, 30 Μαΐου, 2018

Δραματική προειδοποίηση του κεντρικού τραπεζίτη
Ιγκνάσιο Βίσκο: Η Ιταλία λίγα βήματα πριν από το χάος
Ο ιταλός κεντρικός τραπεζίτης Ιγκνάσιο Βίσκο

Δραματική προειδοποίηση urbi et orbi για την οικονομική κατάσταση της Ιταλίας απηύθυνε την Τρίτη ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας Ιγκνάσιο Βίσκο, ενώ ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Κάρλο Κοταρέλι, αφού συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας Σέρτζιο Ματαρέλα, πρόκειται να ανακοινώσει εντός της ημέρας τη σύνθεση της κυβέρνησής του.

«Μόνο μερικά μικρά βηματάκια χωρίζουν την Ιταλία από την απώλεια της εμπιστοσύνης των επενδυτών και των αγορών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βίσκο. Ο ιταλός τραπεζίτης εξέφρασε επίσης το φόβο του ότι οι επόμενες εκλογές, που πιθανότατα θα διεξαχθούν το φθινόπωρο, δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ένα εκ των πραγμάτων δημοψήφισμα με το ερώτημα τη συμμετοχή ή όχι της χώρας στη ζώνη του ευρώ. 

«Οι επενδυτές πιστεύουν ότι ο ηλικίας 64 ετών Κοταρέλι δεν θα καταφέρει να περάσει τον προϋπολογισμό της κυβέρνησής του από το Κοινοβούλιο και ως εκ τούτου η χώρα θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές το φθινόπωρο, με τα δύο ευρωσκεπτικιστικά κόμματα, το Κίνημα των Πέντε Αστέρων και τη Λέγκα, να ενισχύουν ακόμα τη δύναμή τους στο Κοινοβούλιο», μεταδίδει το Reuters.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου