Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ζητά άδειες

Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης ΚουφοντίναςΜε απεργία πείνας σκοπεύει να διαμαρτυρηθεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας για την άρνηση της εισαγγελίας να του χορηγηθεί τακτική άδεια από τις φυλακές όπου εκτίει ποινή κάθειρξης 11 ισοβίων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη» υποστήριξε ότι «με την τελευταία παρέμβαση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο ζήτημα της άδειάς μου, καταρρέει άλλη μια φορά το προσωπείο της δήθεν ανεξάρτητης δικαιοσύνης και αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο αυτού του βαθιά ταξικού και πολιτικά ρεβανσιστικού θεσμού».
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, η παρέμβαση αυτή είχε στόχο τον πυρήνα της συνείδησης του πολιτικού κρατούμενου και στην προσωπική του αξιοπρέπεια. «Και για εμάς αυτή είναι η απαράβατη κόκκινη γραμμή μας» συμπληρώνει, προσθέτοντας ότι τα αιτήματά του είναι κανονική τακτική άδεια και κατάργηση του εισαγγελικού βέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου