Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ζητά άδειες

Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης ΚουφοντίναςΜε απεργία πείνας σκοπεύει να διαμαρτυρηθεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας για την άρνηση της εισαγγελίας να του χορηγηθεί τακτική άδεια από τις φυλακές όπου εκτίει ποινή κάθειρξης 11 ισοβίων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη» υποστήριξε ότι «με την τελευταία παρέμβαση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο ζήτημα της άδειάς μου, καταρρέει άλλη μια φορά το προσωπείο της δήθεν ανεξάρτητης δικαιοσύνης και αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο αυτού του βαθιά ταξικού και πολιτικά ρεβανσιστικού θεσμού».
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, η παρέμβαση αυτή είχε στόχο τον πυρήνα της συνείδησης του πολιτικού κρατούμενου και στην προσωπική του αξιοπρέπεια. «Και για εμάς αυτή είναι η απαράβατη κόκκινη γραμμή μας» συμπληρώνει, προσθέτοντας ότι τα αιτήματά του είναι κανονική τακτική άδεια και κατάργηση του εισαγγελικού βέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου