Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ζητά άδειες

Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης ΚουφοντίναςΜε απεργία πείνας σκοπεύει να διαμαρτυρηθεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας για την άρνηση της εισαγγελίας να του χορηγηθεί τακτική άδεια από τις φυλακές όπου εκτίει ποινή κάθειρξης 11 ισοβίων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη» υποστήριξε ότι «με την τελευταία παρέμβαση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο ζήτημα της άδειάς μου, καταρρέει άλλη μια φορά το προσωπείο της δήθεν ανεξάρτητης δικαιοσύνης και αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο αυτού του βαθιά ταξικού και πολιτικά ρεβανσιστικού θεσμού».
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, η παρέμβαση αυτή είχε στόχο τον πυρήνα της συνείδησης του πολιτικού κρατούμενου και στην προσωπική του αξιοπρέπεια. «Και για εμάς αυτή είναι η απαράβατη κόκκινη γραμμή μας» συμπληρώνει, προσθέτοντας ότι τα αιτήματά του είναι κανονική τακτική άδεια και κατάργηση του εισαγγελικού βέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου