Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Ο LeBron James έστειλε το Κλίβελαντ στους τελικούς του ΝΒΑ

Οι Celtics "χάθηκαν" στην 4η περίοδο, λες και ήθελαν να χάσουν.  "Μικρός" φάνηκε και προπονητής της ομάδας της Βοστώνης

Ο ΛεΜπρον έστειλε το Κλίβελαντ  στους τελικούς του ΝΒΑ
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ήθελε να παίξει στους τελικούς του ΝΒΑ. Και όταν θέλει κάτι μέσα στο παρκέ ο ΛεΜπρον, δεν υπάρχει κάποια άλλη πιθανή εξέλιξη, εκτός από το να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του.

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας, ήταν για άλλη μία φορά εντυπωσιακός, οδηγώντας τους Κλίβελαντ Καβαλίερς σε νίκη την Βοστώνη επί των Σέλτικς (87-79), δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του. Οι Καβς επικράτησαν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας με 4-3 και κάνουν ήδη τα σχέδια τους για τον τελικό, όπου θ΄ αντιμετωπίσουν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς που επεκράτησαν των Χιούστον Ρόκετς 101-92.
Ο ΛεΜπρον δεν έμεινε στον πάγκο ούτε λεπτό (!) και τελείωσε τον αγώνα με 35 πόντους, 15 ριμπάουντ κι εννέα ασίστ. Πολύ καλός και ο Τζεφ Γκριν με 19 πόντους και οκτώ ριμπάουντ για τους φιλοξενούμενους, ενώ από τους «Κέλτες» ξεχώρισαν ο Τζέισον Τέιτουμ (24π.) και Αλ Χόρφορντ (17π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου