Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Χαμός με Ρωμανιά και Αυλωνίτου: «Είσαι άσχετη, άρχοντας της πατάτας»

Ρινγκ η εκπομπή


Σε άγριο καυγά μεταξύ δύο πρώην... συντρόφων στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εξελίχθηκε η συζήτηση για τις περικοπές στους συνταξιούχους. Γιώργος Ρωμανιάς, πρώην γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εργασίας και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου «πλακώθηκαν» εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς ο ένας με τον άλλο.

Σε κάποιο σημείο της τοποθέτησης του, διεκόπη από την Ελένη Αυλωνίτου και ο κ. Ρωμανιάς έγινε έξω φρενών, με την συζήτηση να μετατρέπεται σε... ρινγκ:
«Μη με διακόπτεις! Σε παρακαλώ, είσαι περιορισμένων γνώσεων κι έχεις το θράσος όταν μιλά ο άλλος να παρεμβαίνεις και να πετάς πατάτες! Αυτό κάνεις! Έχεις περιορισμένες γνώσεις, επιφανειακές γνώσεις, δεν ξέρεις τίποτα σε βάθος και θες την ώρα που μιλάει ο άλλος να πετάς την πατάτα σου! Να μάθεις να ακούς όταν μιλάει ο άλλος», έλεγε σε άκρως υψηλούς τόνους ο Γιώργος Ρωμανιάς.

Την ώρα που μιλούσε ο εργατολόγος, απαντούσε φυσικά ταυτόχρονα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας τον ψεύτη και υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα παλέψει για να μην μειωθούν οι συντάξεις, κάτι που ο Γιώργος Ρωμανιάς χαρακτήρισε «κουραφέξαλα»!

Μάλιστα, στην συνέχεια την αποκάλεσε «άρχοντα της πατάτας»!
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου