Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Πρωταθλητής και νταμπλούχος ο Ολυμπιακός στην Α1 πόλο ανδρών

Δευτέρα, 28 Μαΐου, 2018

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους, αλλά η συνέχεια άνηκε στον Ολυμπιακό
Πρωταθλητής και νταμπλούχος ο Ολυμπιακός στην Α1 πόλο ανδρών
Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ανίκητος στην πισίνα και κατέκτησε τον 30ό τίτλο της ιστορίας του στην Α1 Ανδρών της υδατοσφαίρισης, τον 6ο συνεχόμενο και 18ο την τελευταία 20ετία, καθώς από το 1999 έχει χάσει το πρωτάθλημα μόνο δύο φορές (2006, 2012).
Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε πολύ δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο και βρέθηκε να προηγείται με 1-3, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους σε άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω. Πρωταγωνιστής για τον ΝΟΒ ήταν ο Καπότσης, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ.
Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους, αλλά η συνέχεια άνηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος με δύο γκολ μείωσε τη διαφορά στο σκορ στο ένα τέρμα (3-4), παίζοντας παράλληλα καλή άμυνα, η οποία δυσκόλεψε αρκετά τους τους παίκτες του Κώστα Λούδη.
Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι Πειραιώτες πήραν φόρα επιθετικά και εγκλώβισαν τη Βουλιαγμένη που δεν κατάφερε να σκοράρει. Γενηδουνιάς, Ομπράντοβιτς, Γούνας και Μουρίκης πέτυχαν από ένα γκολ έκαστος και έδωσαν διαφορά τριών τερμάτων (7-4) στην ομάδα τους.
Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι δύο ομάδες πέτυχαν μόλις από ένα γκολ, με τους Καπότση και Ομπράντοβιτς να διαμορφώνουν το τελικό 8-5.
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στο Final 8 του Champions League που θα διεξαχθεί στη Γένοβα από τις 7 μέχρι τις 9 Ιουνίου.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 7-4, 8-5.
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης , Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς.
Βουλιαγμένη (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 1, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκη, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 3, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης, Δήμου, Καλογερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου