Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Λακωνία: Αυτοκτόνησε πάνω στον τάφο του φίλου του που, επίσης, είχε αυτοκτονήσει

Νέα τραγωδία

Αυτοκτόνησε πάνω στον τάφο του φίλου του που, επίσης, είχε αυτοκτονήσειΠαρασκευή, 25 Μαΐου, 2018Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Λακωνίας καθώς μετά την είδηση ότι αυτοκτόνησε κρεοπώλης 51 ετών, μια δεύτερη αυτοχειρία έρχεται να προκαλέσει σοκ.

Στις 3:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας οδηγός ταξί (ηλικίας 37-38 ετών), έφτασε στο κοιμητήριο Ανωγείων και δίπλα στον τάφο ενός φίλου του, φέρεται να έβγαλε περίστροφο και να αυτοπυροβολήθηκε. Τραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του lakonikos.gr, στο απονενοημένο διάβημα είχε προβεί πριν από χρόνια και ο νεκρός φίλος του που είχε ταφεί στο κοιμητήριο των Ανωγείων.

Σύμφωνα με το Report24 οι συνάδελφοί του στην πιάτσα των ταξί σοκαρίστηκαν καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν το γεγονός καθώς μέχρι πριν λίγη ώρα ήταν μαζί στην πιάτσα και δεν φαινότανε πως στο μυαλό του είχε σκοπό να προβεί σε αυτοχειρία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου