Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τέλος ο Ζινεντίν Ζιντάν από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη, 31 Μαΐου, 2018

Τέλος ο Ζινεντίν Ζιντάν από τη Ρεάλ Μαδρίτης Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης! Η αποχώρηση του γάλλου τεχνικού οριστικοποιήθηκε μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Πήρα μια απόφαση και δεν θα συνεχίσω στην Ρεάλ την επόμενη σεζόν. Νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση γιατί η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή», είπε ο Ζιντάν μετά τη συνάντηση του με τον Πέρεθ.

Ο Γάλλος τεχνικός έμεινε δυόμισι χρόνια στον πάγκο των «μερένγκες» και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος προπονητής στα χρονικά που κατακτά για τρεις συνεχόμενες φορές το Champions League (συμπεριλαμβανομένης της εποχής που η διοργάνωση ονομαζόταν Κύπελλο Πρωταθλητριών). Επίσης, ο «Ζιζού» κατέκτησε τη σεζόν 2016-17 το ισπανικό πρωτάθλημα.

«Νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω. Τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα. Το ξέρω ότι είναι μία περίεργη στιγμή, αλλά θεωρώ πως μετά από τρία χρόνια, η ομάδα χρειάζεται έναν άλλο προπονητή, μία διαφορετική μέθοδο δουλειάς», εξήγησε ο Ζιντάν σε συνέντευξη Τύπου. 
« Αγάπησα αυτόν το σύλλογο, ο πρόεδρος που έδωσε τα πάντα, θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ομως τώρα, χρειάζεται μία αλλαγή και για εμένα και για όλους», πρόσθεσε.

Ο Ζιντάν  έκανε λόγο για «περίπλοκες στιγμές» μέσα στη σεζόν, χωρίς να διασαφηνίσει τι ακριβώς εννοεί. Είπε επίσης ότι έχει μιλήσει με τον αρχηγό της ομάδας, Σέρχιο Ράμος, και τον έχει ενημερώσει για την απόφασή του, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν αναζητά άλλη ομάδα για να δουλέψει.

«Οι παίκτες χρειάζονται μία αλλαγή. Θέλω να τους ευχαριστήσω, γιατί είναι εκείνοι που μάχονται μέσα στο γήπεδο. Η ιστορία αυτού του συλλόγου είναι πολύ μεγάλη και πάντα πιέζουμε τους παίκτες και τους ζητάμε περισσότερα, αλλά φτάνει κάποια στιγμή... τι παραπάνω να τους ζητήσω, μετά από όσα έκαναν μαζί μου; Γι' αυτό νομίζω ότι χρειάζονται έναν διαφορετικό λόγο» είπε επίσης ο Ζιντάν, ο οποίος ρωτήθηκε αν η απόφασή του συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο και απάντησε αρνητικά και... λακωνικά.

Δίπλα στον απερχόμενο τεχνικό κάθησε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος χαρακτήρισε «απροσδόκητη αλλά σεβαστή» την απόφαση του Γάλλου. «Θέλω να τον ευχαριστήσω για την αφοσίωση, την αγάπη του και όσα έκανε για τη Ρεάλ αυτά τα χρόνια. Αν χρειάζεται ένα διάλειμμα, το δικαιούται. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανειδείν» δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου