Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Koινές αεροπορικές περιπολίες πάνω από τον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου θα ξεκινήσουν από τις 5 Ιουνίου Ελλάδα και Ιταλία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΝΑΤΟ.
Ειδικότερα, οι κοινές περιπολίες θα σημειωθούν στο πλαίσιο της συμμαχικής αλληλεγγύης προς το Μαυροβούνιο, χώρα που εντάχθηκε το καλοκαίρι στην Βορειοατλαντική συμμαχία και δεν διαθέτει Πολεμική Αεροπορία.
Οι περιπολίες θα πραγματοποιούνται στην περίπτωση που στρατιωτικά ή πολιτικά αεροσκάφη χρειάζονται βοήθεια λόγω προβλήματος, είτε σε περίπτωση που εισέλθουν αεροπλάνα στον εναέριο χώρο μέλους του NATO χωρίς να δώσουν σχέδιο πτήσης, στοιχεία ταυτότητας αλλά και επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου.
Ωστόσο, τα μαχητικά θα συνεχίζουν να έχουν ως βάση τις πατρίδες τους, απ΄όπου και θα απογειώνονται προκειμένου να εκτελέσουν την αποστολή τους.
Όπως επισημαίνει η συμμαχία, οι εναέριες περιπολίες είναι μακροχρόνιες αποστολές και μια από τις κύριες υποχρεώσεις της συλλογικής άμυνας.Κάθε κράτος-μέλος που διαθέτει Πολεμική Αεροπορία οφείλει να έχει ανά πάσα στιγμή τουλάχιστον δύο μαχητικά σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να προβούν σε επιχείρηση εφόσον χρειαστεί ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Μαυροβούνιο δεν είναι η μοναδική χώρα που χρειάζεται βοήθεια για την προστασία του εναέριου χώρου της.
Η Ιταλία υποστηρίζει την Σλοβενία, η Βρετανία βοηθά την Ρουμανία ενώ Γαλλία, Πορτογαλία και Ισπανία συμμετέχουν σε περιπολίες στον εναέριο χώρο τριών Βαλτικών χωρών.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου