Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε εν ενεργεία συνταξιούχο ιερέα στο δρόμο 3 στην Billerica

Σύμφωνα με πληροφορίες μας χθες το απόγευμα έγινε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην εθνική οδό Rt-3 North στο ύψος της πόλης Billerica, βόρειο προάστιο τα Βοστώνης.

Ο ιερέας ο οποίος έχει βγει στη σύνταξη αλλά ιερουργεί (part time) σε ναό στην περιοχή Lowell. Σύμφωνα με την ημερήσια εφημερίδα Lowell Sun τρεις ήταν αυτοί που κτύπησα κοντά στην έξοδο Treble Cove Rd, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Leahey Clinic Burlington και είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Γνωρίζουμε τον ιερέα αλλά δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να ανακοινώσουμε το όνομά του.

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Koινές αεροπορικές περιπολίες πάνω από τον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου θα ξεκινήσουν από τις 5 Ιουνίου Ελλάδα και Ιταλία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΝΑΤΟ.
Ειδικότερα, οι κοινές περιπολίες θα σημειωθούν στο πλαίσιο της συμμαχικής αλληλεγγύης προς το Μαυροβούνιο, χώρα που εντάχθηκε το καλοκαίρι στην Βορειοατλαντική συμμαχία και δεν διαθέτει Πολεμική Αεροπορία.
Οι περιπολίες θα πραγματοποιούνται στην περίπτωση που στρατιωτικά ή πολιτικά αεροσκάφη χρειάζονται βοήθεια λόγω προβλήματος, είτε σε περίπτωση που εισέλθουν αεροπλάνα στον εναέριο χώρο μέλους του NATO χωρίς να δώσουν σχέδιο πτήσης, στοιχεία ταυτότητας αλλά και επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου.
Ωστόσο, τα μαχητικά θα συνεχίζουν να έχουν ως βάση τις πατρίδες τους, απ΄όπου και θα απογειώνονται προκειμένου να εκτελέσουν την αποστολή τους.
Όπως επισημαίνει η συμμαχία, οι εναέριες περιπολίες είναι μακροχρόνιες αποστολές και μια από τις κύριες υποχρεώσεις της συλλογικής άμυνας.Κάθε κράτος-μέλος που διαθέτει Πολεμική Αεροπορία οφείλει να έχει ανά πάσα στιγμή τουλάχιστον δύο μαχητικά σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να προβούν σε επιχείρηση εφόσον χρειαστεί ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Μαυροβούνιο δεν είναι η μοναδική χώρα που χρειάζεται βοήθεια για την προστασία του εναέριου χώρου της.
Η Ιταλία υποστηρίζει την Σλοβενία, η Βρετανία βοηθά την Ρουμανία ενώ Γαλλία, Πορτογαλία και Ισπανία συμμετέχουν σε περιπολίες στον εναέριο χώρο τριών Βαλτικών χωρών.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου