Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 37χρονο Μάθιου Στάικο, ομογενή επιχειρηματία στον Καναδά


Πέμπτη, 31 Μαΐου, 2018


ΤΟΡΟΝΤΟ. ΚΑΝΑΔΑΣ. Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία Μάθιου – Ματθαίο- Στάικο (Matthew Staikos), 37 ετών, στο Yorkville του Τορόντο, γιο του Νίκου Στάικου, κατασκευαστή, σύμφωνα με την «Toronto Sun».
Τον άτυχο ομογενή, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ, βρήκαν οι ομάδες πρώτων βοηθειών που ανταποκρίθηκαν στις αναφορές για περιστατικό πυροβολισμών στις Bay St. και Yorkville Ave. περί τις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας.
Η Αστυνομία του Τορόντο (Toronto Police) έλαβε αναφορές για τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς. Ο Μάθιου Στάικος φέρεται να είχε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως δολοφονία.



Monday May 28, 2018 11:30pm police responded to a call for a shooting Bay St/Yorkville Ave~Suspect is black, 5'10", medium build~silver/grey 4D Mercedes~Victim ID~Matthew Staikos, 37 of Toronto~Info call
Detective Omar Khan
416-808-7400~Anon Crime Stoppers tips 1-800-222-8477

Στην περιοχή όπου έγινε το συμβάν, διατηρεί κατάστημα ένας άλλος ομογενής, ο κ. Χάρι Παπαδόπουλος (Harry Papadopoulos), το «Herman Sellers Gough Furs».
«Οταν κάλεσε η Ασφάλεια, νόμιζα ότι πρόκειται για διάρρηξη. Επειτα διαπίστωσα τι είχε συνέβη. Αυτό δε συμβαίνει συνήθως», δήλωσε στην «Toronto Sun». «Υποθέτω είναι σημάδι των καιρών, αλλά είναι αρκετά σοκαριστικό», είπε στο «Global News».
Ο Μάθιου Στάικος, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι το 36ο θύμα δολοφονίας στην πόλη για το 2018. Η νεκροψία του είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.
Το μήνυμα του Ελληνα πρέσβη
Ο Ελληνας πρέσβης στον Καναδά κ. Δημήτριος Αζεμόπουλος ανήρτησε μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, θέλοντας να εκφράσει την οδύνη του για τον θάνατο του Μάθιου Στάικου.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου