Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Αστέρας Αμαλιάδας: Παρασκευή η απόφαση!

Τετάρτη, 30 Μαΐου, 2018
Την τελική απόφαση για την προνομιούχο δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο των μπαράζ ανόδου, θα πάρει η ΕΠΟ! Την Πέμπτη ως γνωστό (24/5) έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης για το διακοπέν παιχνίδι του Αστέρα με τον Ηρόδοτο, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.
Η έκδοση της απόφασης αναμένεται  το αργότερο έως την ερχόμενη Παρασκευή.  Οπότε η τελική θέση των ομάδων θα κριθεί μετά και την απόφαση αυτή (όμως είναι πολύ πιθανό έως σχεδόν σίγουρο, να ακολουθήσει έπειτα και προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας). 
Σε ότι αφορά τον Αστέρα, σύσσωμη χθες  η ομάδα, παρέστη στην Εξόδιο Ακολουθία της μητέρας του γνωστού Ηλείου επιχειρηματία και διοικητικού επικεφαλής της ομάδας του Αστέρα Αμαλιάδας, Θανάση Παπαγεωργίου, που έγινε στην Κεραμιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου