Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Αστέρας Αμαλιάδας: Παρασκευή η απόφαση!

Τετάρτη, 30 Μαΐου, 2018
Την τελική απόφαση για την προνομιούχο δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο των μπαράζ ανόδου, θα πάρει η ΕΠΟ! Την Πέμπτη ως γνωστό (24/5) έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης για το διακοπέν παιχνίδι του Αστέρα με τον Ηρόδοτο, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.
Η έκδοση της απόφασης αναμένεται  το αργότερο έως την ερχόμενη Παρασκευή.  Οπότε η τελική θέση των ομάδων θα κριθεί μετά και την απόφαση αυτή (όμως είναι πολύ πιθανό έως σχεδόν σίγουρο, να ακολουθήσει έπειτα και προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας). 
Σε ότι αφορά τον Αστέρα, σύσσωμη χθες  η ομάδα, παρέστη στην Εξόδιο Ακολουθία της μητέρας του γνωστού Ηλείου επιχειρηματία και διοικητικού επικεφαλής της ομάδας του Αστέρα Αμαλιάδας, Θανάση Παπαγεωργίου, που έγινε στην Κεραμιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου