Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Αστέρας Αμαλιάδας: Παρασκευή η απόφαση!

Τετάρτη, 30 Μαΐου, 2018
Την τελική απόφαση για την προνομιούχο δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο των μπαράζ ανόδου, θα πάρει η ΕΠΟ! Την Πέμπτη ως γνωστό (24/5) έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης για το διακοπέν παιχνίδι του Αστέρα με τον Ηρόδοτο, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.
Η έκδοση της απόφασης αναμένεται  το αργότερο έως την ερχόμενη Παρασκευή.  Οπότε η τελική θέση των ομάδων θα κριθεί μετά και την απόφαση αυτή (όμως είναι πολύ πιθανό έως σχεδόν σίγουρο, να ακολουθήσει έπειτα και προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας). 
Σε ότι αφορά τον Αστέρα, σύσσωμη χθες  η ομάδα, παρέστη στην Εξόδιο Ακολουθία της μητέρας του γνωστού Ηλείου επιχειρηματία και διοικητικού επικεφαλής της ομάδας του Αστέρα Αμαλιάδας, Θανάση Παπαγεωργίου, που έγινε στην Κεραμιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου