Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς απέκτησε free visa για τη Βρετανία μέσω... Ισραήλ!

Τρίτη, 29 Μαΐου, 2018

Πώς ο Ρώσος μεγιστάνας παρέλαμψε τους Βρετανούς  - Ο νόμος περί επιστροφής των εβραϊκής καταγωγής ατόμων στο Ισραήλ και η συμφωνία μεταξύ Λονδίνου και Τελ Αβίβ για ελεύθερη διακίνηση πολιτών

Επένδυσε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στην αγγλική αγορά και στο ποδόσφαιρο. Πήρε την Τσέλσι από το... τίποτα και την ανέβασε στην κορυφή. Ο ίδιος είναι από τους πιο ισχυρούς Ρώσους επιχειρηματίες. Εντούτοις, οι βρετανικές αρχές δεν του ανανέωσαν τη βίζα και εκείνος «τιμώρησε» το Λονδίνο, εξασφαλίζοντας... ισραηλινή υπηκοότητα!

Οι σχέσεις του Λονδίνου με τη Μόσχα είναι τεταμένες τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα δε μετά την υπόθεση του Ρώσου πρώην κατασκόπου, Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια, οι οποίοι δηλητηριάστηκαν στο Σάλσμπερι. Ως εκ τούτου, η παροχή ή η ανανέωση της βίζας ενός ισχυρού Ρώσου παράγοντα, από τις βρετανικές αρχές, εξελίχθηκε σε πολύπλοκη διαδικασία.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, όμως, δεν είναι από τους ανθρώπους που ακολουθούν τους κανόνες των άλλων. Με συντονισμένες κινήσεις, εξασφάλισε συμφωνία με το Ισραήλ, η ηγεσία του οποίου ευχαρίστως πρόσφερε υπηκοότητα στον Ρώσο μεγιστάνα.

Ο δισεκατομμυριούχος (η αξία της περιουσίας του ανέρχεται σε 11,4 δισ. ευρώ), έκανε χρήση του νόμου περί επιστροφής των Εβραίων στον τόπο τους. Ο ίδιος έχει εβραϊκές ρίζες (όπως υποδηλώνει και το επώνυμό του), γεγονός που άνοιξε την πόρτα και βάσει νόμου στην παροχή ισραηλινής υπηκοότητας.

Πώς θα ωφεληθεί από το νέο του διαβατήριο ο Ρομάν Αμπράμοβιτς; Σε αντίθεση με τους Ρώσους πολίτες, οι Ισραηλινοί απολαμβάνουν ελεύθερη βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με άλλα λόγια, ο Αμπράμοβτς παρέκαμψε τους Βρετανούς και μέσω της νέας του υπηκοότητας, θα μπορεί πλέον να μπαίνει και να βγαίνει όποτε εκείνος θέλει, δίχως μάλιστα να υποχρεώνεται σε πολύπλοκες διαδικασίες για την ανανέωση της βίζας τιυ από τις βρετανικές αρχές.
Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου