Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Θεομηνία (θυελλώδεις ανέμους και ισχυρές βροχοπτώσεις) έπληξαν την Πηνεία

Μεγάλες οι καταστροφές

Εκτεταμένες ζημιές σημειώθηκαν την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 σε τοπικά διαμερίσματα της Δημοτικής Ενότητας Πηνείας του Δήμου Ήλιδας, από την θεομηνία με τους θυελλώδεις ανέμους και τις ισχυρές βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή.
Ειδικότερα, στις Τοπικές Κοινότητες Σιμόπουλου, Βουλιαγμένης, Ανθώνα – Καλού Παιδιού, Ροδίας, Λουκά, Άγναντων, Μαζαρακίου, Αγραπιδοχωρίου, Λαγανά και Σκλίβα σημειώθηκαν μικρά ή μεγαλύτερα φαινόμενα κατολισθήσεων, πλημμυρών, καθιζήσεων, υπερχειλίσεων χειμάρρων, πτώσεων δέντρων και υπερχειλίσεων σε μικρά γεφύρια.
Στην Δημοτική Ενότητα Πηνείας βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 κλιμάκια του Δήμου Ήλιδας υπό υπηρεσιακούς παράγοντες, παρουσία των αντιδημάρχων Τεχνικών Έργων – κ. Κώστα Τσεριώνη και Υδάτινων Πόρων – κ. Γιώργου Ζάρρα.
Τα κλιμάκια διαπίστωσαν ζημιές στο οδικό δίκτυο και την αγροτική οδοποιία σε διάφορα σημεία των τοπικών διαμερισμάτων, ενώ τους καταγγέλθηκαν από κατοίκους χωριών μικροζημιές σε μάντρες, αποθήκες, οικίες και αγροτική παραγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου