Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Λεωφορεία από τη Βοστώνη για το συλλαλητήριο στον ΟΗΕ

Παρασκευή 2 Μαρτίου, 2018

Ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες της Βοστώνης και αναμένετε να δώσουν βροντερό παρόν στο συλλαλητήριο της 18ης Μαρτίου στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη.

Με συντονισμένες προσπάθειες η Ομοσπονδία των Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, τα Μακεδονικά Σωματεία, την Παμακεδονική Ένωση, την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Υόρκης και τις άλλες Ομοσπονδίες στις ΗΠΑ θα κινηθούν για τα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στο Μανχάταν.

Την Τετάρτη το βράδυ η Ομοσπονδία αποφάσισε να βάλει λεωφορείο ενώ από την περιοχή της Βοστώνης αναμένετε ότι θα ξεκινήσουν αρκετά λεωφορεία.
Με μια κραυγή όλοι θα βροντοφωνάξουν Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Αποδέκτες θα είναι όλοι όσοι με τον Α ή Β τρόπο προωθούν τη λύση της σύνθετης ονομασίας, μεταξύ αυτών και η κυβέρνηση και πολιτικοί της Ελλάδας.

Την Τρίτη το πρωί αξιωματούχοι της Παμακεδονικής συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Βοστώνης κ.κ. Μεθόδιο ο οποίος τάχθηκε υπέρ των κινητοποιήσεων και δεσμεύτηκε ότι θα στείλει γραπτό μήνυμα σε όλες της ενορίες της Νέας Αγγλίας (62 συνολικά).
Μέχρι αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι θα φύγουν 8 λεωφορεία ενώ γίνονται συζητήσεις για περισσότερα λεωφορεία αφού το ενδιαφέρον του Ελληνισμού είναι μεγάλο.
Συντονιστές για τη Βοστώνη έχουν οριστεί ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βοστώνης κ. Βασίλειος Βασιλειάδης και ο πρώην Πρόεδρος της Παμακεδονικής κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου