Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Λεωφορεία από τη Βοστώνη για το συλλαλητήριο στον ΟΗΕ

Παρασκευή 2 Μαρτίου, 2018

Ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες της Βοστώνης και αναμένετε να δώσουν βροντερό παρόν στο συλλαλητήριο της 18ης Μαρτίου στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη.

Με συντονισμένες προσπάθειες η Ομοσπονδία των Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, τα Μακεδονικά Σωματεία, την Παμακεδονική Ένωση, την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Υόρκης και τις άλλες Ομοσπονδίες στις ΗΠΑ θα κινηθούν για τα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στο Μανχάταν.

Την Τετάρτη το βράδυ η Ομοσπονδία αποφάσισε να βάλει λεωφορείο ενώ από την περιοχή της Βοστώνης αναμένετε ότι θα ξεκινήσουν αρκετά λεωφορεία.
Με μια κραυγή όλοι θα βροντοφωνάξουν Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Αποδέκτες θα είναι όλοι όσοι με τον Α ή Β τρόπο προωθούν τη λύση της σύνθετης ονομασίας, μεταξύ αυτών και η κυβέρνηση και πολιτικοί της Ελλάδας.

Την Τρίτη το πρωί αξιωματούχοι της Παμακεδονικής συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Βοστώνης κ.κ. Μεθόδιο ο οποίος τάχθηκε υπέρ των κινητοποιήσεων και δεσμεύτηκε ότι θα στείλει γραπτό μήνυμα σε όλες της ενορίες της Νέας Αγγλίας (62 συνολικά).
Μέχρι αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι θα φύγουν 8 λεωφορεία ενώ γίνονται συζητήσεις για περισσότερα λεωφορεία αφού το ενδιαφέρον του Ελληνισμού είναι μεγάλο.
Συντονιστές για τη Βοστώνη έχουν οριστεί ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βοστώνης κ. Βασίλειος Βασιλειάδης και ο πρώην Πρόεδρος της Παμακεδονικής κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου