Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Επιστρέφονται οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ – Με κόσμο το παιχνίδι του εναντίον της ΑΕΚ


PAOK Thessaloniki - Greece Football Soccer Futbol - Car Sticker - 5"


Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ. (φωτογραφία Ευρωκίνηση)


Κυριακή, 11 Μαρτίου, 2018
Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ στην Τούμπα στις 25 Φεβρουαρίου.
Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ στην απόφαση που ανακοίνωσε στη μια τα ξημερώματα της Κυριακής, επέστρεψε στον Δικέφαλο του Βορρά τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί πρωτοδίκως από την βαθμολογία του πρωταθλήματος, ενώ εξαφάνισε και την ποινή δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που του είχε επιβληθεί.
Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι το ντέρμπι της Κυριακής (13:30 ώρα Νέας Υόρκης) με την ΑΕΚ στην Τούμπα θα γίνει παρουσία θεατών. Από την άλλη η επιτροπή εφέσεων κατακυρώνει με 3-0 το παιχνίδι που δεν ξεκίνησε υπέρ του Ολυμπιακού καθώς έκρινε ότι δεν ξεκίνησε με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ ενώ διατηρεί το πρόστιμο των 30 χιλιάδων ευρώ που είχε επιβληθεί αρχικά στον Δικέφαλο του Βορρά.
Μετά την έκδοση της απόφασης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως θα προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο, καθώς επιθυμεί να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Περιμέναμε από την ελληνική δικαιοσύνη μια τελική απόφαση σχετικά τη μη τέλεση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.
Η σημερινή απόφαση δεν δικαιώνει την εκτίμησή μας, πως ο αγώνας πρέπει να οριστεί και να διεξαχθεί κανονικά και για τον λόγο αυτό θα προσφύγουμε άμεσα στο Διαιτητικό Δικαστήριο».
Μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων η βαθμολογία έχει ως εξής: ΑΕΚ 54βαθμοί, ΠΑΟΚ 52β., Ολυμπιακός 47β., Ατρόμητος 47β.
Με τον Ολυμπιακό υπάρχει η εκκρεμότητα της απόφασης που θα εκδοθεί την ερχόμενη Τρίτη (13/3) από την επιτροπή εφέσεων για τους τρεις βαθμούς που του έχουν αφαιρεθεί για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου