Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Τα ρολόγια μπροστά, μία ώρα, και βλέπουμε

Κυριακή, 11 Μαρτίου, 2018

Daylight saving time: Set clocks ahead 1 hour | Michigan Radio
Αυτό ήταν και πάει τα ρολόγια ίσως για τελευταία φορά “τα πήγαν” μία ώρα μπροστά. Έτσι από την 2:00α πρωινή “φύγαμε” μία ώρα μπροστά. Κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας δηλαδή, μία ώρα μπροστά τον Μάρτιο, μία ώρα πίσω τον Νοέμβριο και πάει λέγοντας.
Έτσι από σήμερα μεγαλώνει η ημέρα και θα βραδιάζει αργότερα κατά μία ώρα και με την αύξηση κατά περίπου 3/4 του λεπτού ημερησίως από τις 21 Δεκεμβρίου είμαστε στις 2+ ώρες περισσότερο φως της ημέρας. Πως να το κάνουμε, η ψυχολογία μας αλλάζει αφού για μήνες το σκοτάδι θα έρχεται αργότερα.
Τώρα όσοι δεν αλλάξατε τα ρολόγια σας μία ώρα μπροστά μέχρι στιγμής σας πληροφορώ ότι δεν είσαστε στην ώρα σας με άλλα λόγια είσαστε “αργάωροι”.

Ίσως να μας πάρει μερικές ημέρες να το δεχτούμε αλλά έτσι είναι.
Λένε, ότι οι “σοφοί” θα καταργήσουν το μπρος πίσω σε πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ και πολλές χώρες.
Καλή Θερινή Ώρα σε όλους και όλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου