Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Φήμες για το ρόλο Κουβέλη στο «Μακεδονικό» και τη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Δεν θα πάει ο Καμμένος;  Ή άδειασαν τον Καμμένο;

Φήμες για το ρόλο Κουβέλη στο «Μακεδονικό» και τη σύνοδο του ΝΑΤΟΠαρασκευή 2 Μαρτίου, 2018Μια διαφορετική εκδοχή για τον σκοπό της υπουργοποίησης Κουβέλη έδωσε το Star. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν υπάρξει συμφωνία με τα Σκόπια, στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου η Ελλάδα θα ανάψει πράσινο φως για την ένταξή τους στη συμμαχία, κανονικά πηγαίνει ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών.
Αλλά αν ο κ. Καμμένος επιμείνει στην άρνησή του για τη χρήση του όρου «Μακεδονία», δίπλα στον πρωθυπουργό μπορεί κάλλιστα να είναι ο νέος αναπληρωτής υπουργός Φώτης Κουβέλης, όπως επίσης και σε όλες τις υπουργικές συνόδους που θα προηγηθούν».
Το κανάλι αναφέρει ότι ο κ. Κουβέλης έχει προετοιμάσει το έδαφος γι’ αυτό. Πριν απο 10 ημέρες ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε δημόσια ότι συμφωνεί με σύνθετη ονομασία που θα εχει βεβαίως τον όρο «Μακεδονία», ενώ δήλωσε αντίθετος με τα συλλαλητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου