Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Φήμες για το ρόλο Κουβέλη στο «Μακεδονικό» και τη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Δεν θα πάει ο Καμμένος;  Ή άδειασαν τον Καμμένο;

Φήμες για το ρόλο Κουβέλη στο «Μακεδονικό» και τη σύνοδο του ΝΑΤΟΠαρασκευή 2 Μαρτίου, 2018Μια διαφορετική εκδοχή για τον σκοπό της υπουργοποίησης Κουβέλη έδωσε το Star. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν υπάρξει συμφωνία με τα Σκόπια, στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου η Ελλάδα θα ανάψει πράσινο φως για την ένταξή τους στη συμμαχία, κανονικά πηγαίνει ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών.
Αλλά αν ο κ. Καμμένος επιμείνει στην άρνησή του για τη χρήση του όρου «Μακεδονία», δίπλα στον πρωθυπουργό μπορεί κάλλιστα να είναι ο νέος αναπληρωτής υπουργός Φώτης Κουβέλης, όπως επίσης και σε όλες τις υπουργικές συνόδους που θα προηγηθούν».
Το κανάλι αναφέρει ότι ο κ. Κουβέλης έχει προετοιμάσει το έδαφος γι’ αυτό. Πριν απο 10 ημέρες ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε δημόσια ότι συμφωνεί με σύνθετη ονομασία που θα εχει βεβαίως τον όρο «Μακεδονία», ενώ δήλωσε αντίθετος με τα συλλαλητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου