Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Απεβίωσε ο Όσκαρ Παπαναστασίου, 89 ετών

Απεβίωσε νωρίς σήμερα το πρωί ο επί χρόνια διευθυντής των Ελληνικών Ραδιοφωνικών Προγραμμάτων “Η Ψυχή της Ελλάδος” και ιδιοκτήτης, με την αείμνηστη σύζυγό του Pauline, του Greek Favor Shop, στο Lynn, Massachusetts.
Ο Όσκαρ έφερνε τα νέα στον Ελληνισμό τότε που η επικοινωνία με την Ελλάδα ήταν δύσκολη. Εκτός από την Ελληνική μουσική οι εκπομπές του είχαν πολλές πληροφορίες ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος καθώς και αθλητικά. Για δεκαετίες ακούγαμε τα προγράμματα του Όσκαρ Παπαναστασίου κάθε απόγευμα στις 3:00 αλλά και τις Κυριακές πρωί.

Όταν το 2006 έγινε η γιορτή στο Lynn English High School που μπήκαν τα Ελληνικά στο συγκεκριμένο Αμερικάνικο Λύκειο.   "Το πετύχαμε" είπε μ
ε χαρά ο Όσκαρ Παπαναστασίου στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά και τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Βοστώνη κ. Κωνσταντίνο Μπίκα, μετέπειτα Πρέσβη της Ελλάδας στο Λονδίνο.
Ο Όσκαρ έδεινε το παρόν σε κάθε εκδήλωση του Ελληνισμού και είχε βραβευτεί τόσο από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας όπως και από Σωματεία και Κοινότητες.

Ο Σύλλογος Αθηναίων Πειραιωτών είχε το δικό του Όσκαρ.

ΑΙΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΟΣΚΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου