Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Απεβίωσε ο Όσκαρ Παπαναστασίου, 89 ετών

Απεβίωσε νωρίς σήμερα το πρωί ο επί χρόνια διευθυντής των Ελληνικών Ραδιοφωνικών Προγραμμάτων “Η Ψυχή της Ελλάδος” και ιδιοκτήτης, με την αείμνηστη σύζυγό του Pauline, του Greek Favor Shop, στο Lynn, Massachusetts.
Ο Όσκαρ έφερνε τα νέα στον Ελληνισμό τότε που η επικοινωνία με την Ελλάδα ήταν δύσκολη. Εκτός από την Ελληνική μουσική οι εκπομπές του είχαν πολλές πληροφορίες ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος καθώς και αθλητικά. Για δεκαετίες ακούγαμε τα προγράμματα του Όσκαρ Παπαναστασίου κάθε απόγευμα στις 3:00 αλλά και τις Κυριακές πρωί.

Όταν το 2006 έγινε η γιορτή στο Lynn English High School που μπήκαν τα Ελληνικά στο συγκεκριμένο Αμερικάνικο Λύκειο.   "Το πετύχαμε" είπε μ
ε χαρά ο Όσκαρ Παπαναστασίου στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά και τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Βοστώνη κ. Κωνσταντίνο Μπίκα, μετέπειτα Πρέσβη της Ελλάδας στο Λονδίνο.
Ο Όσκαρ έδεινε το παρόν σε κάθε εκδήλωση του Ελληνισμού και είχε βραβευτεί τόσο από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας όπως και από Σωματεία και Κοινότητες.

Ο Σύλλογος Αθηναίων Πειραιωτών είχε το δικό του Όσκαρ.

ΑΙΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΟΣΚΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου