Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Μουντιάλ 2022: δείτε το καινοτόμο στάδιο του Κατάρ που γράφει αρχιτεκτονική ιστορία

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2017
Το νέο ενθουσίασε τους αρχιτεκτονικούς κύκλους. Όταν η αρχή στο Κάταρ που είναι υπεύθυνη για τις υποδομές SC (Supreme Committee for Delivery & Legacy) αποκάλυψε σχέδια για την ανέγερση του έβδομου γηπέδου ποδοσφαίρου που απαιτείται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 οι ιστοσελίδες αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος χαιρέτησαν το θάρρος για πειραματισμό.
Το γήπεδο θα είναι κατασκευασμένο από συναρμολογούμενα μπλοκ και container μα κάθε ένα από αυτά να περιλαμβάνει αποσυναρμολογούμενα καθίσματα, τουαλέτες και ό,τι άλλο χρειάζεται. «Η καινοτομία ήταν στο επίκεντρο των σχεδίων μας να παραδώσουμε ένα ιστορικής σημασίας Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, το οποίο θα αφήσει μια κληρονομιά στο Κάταρ και στον κόσμο» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της SC, Χασάν αλ Θαουάντι.
«Αυτός ο χώρος δίνει την τέλεια κληρονομιά» τόνισε.

Πηγή cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου