Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ωραία έκπληξη η εκδήλωση ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ στο Greek American Political Club στο Cambridge


Γίναμε μάρτυρες μίας ωραίας βραδιάς στο Ελληνικό Αμερικανικό Πολιτικό Club στην πόλη του Cambridge που βρίσκεται δίπλα από τον Ελληνικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και ανάμεσα στα παγκόσμιας φήμης πανεπιστήμια Harvard & MIT (Massachusetts Institute of Technology.

Η αίθουσα ήταν διακοσμημένη κατάλληλα για την ωραία βραδιά όπου η μουσική και οι μουσικοί ήταν το κάτι άλλο αφού νέοι από το Berkeley έπαιζαν και τραγουδούσαν μεγάλες επιτυχίες από τη Μικρά Ασία, την Ήπειρο και λαϊκά.

Ο Σταύρος Παππάς με το κλαρίνο του έδωσε χρώμα ειδικά όταν η ορχήστρα έπαιξε τραγούδια της Ηπείρου.
Εκτός από την ορχήστρα που ήταν πολύ καλή η Ειρήνη με τη φωνή της σε όλα τα τραγούδια ήταν καταπληκτική. Σε κάποιο σημείο δύο Αμερικανοί φοιτητές του Μπέρκλεϊ έπαιξαν ελληνική μουσική με βιολί και κλαρίνο.
Η τραγουδίστρια της προχθεσινής βραδιάς, Ειρήνη, θα ψάλλει απόψε τον Εθνικό Ύμνο στο Boston Garden στον αγώνα μπάσκετ Boston Celtics vs Milwaukee Bucks. Απόψε είναι η βραδιά που η ομάδα της Βοστώνης θα τιμήσει τον Ελληνισμό αφού με τους Milwaukee Bucks παίζει ο Γιάννης Αντετοκούμπο και θα είμαστε εκεί με τις ελληνικές μας σημαίες. Εκεί, στο κλειστό και φημισμένο Boston Garden θα χορέψει και το χορευτικό Υιοί και Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου υπό την διεύθυνση του κ. Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ας γυρίσουμε πίσω στην ωραία βραδιά του Σαββάτου που μας πέρασε και να πούμε ότι η αίθουσα θα μπορούσε να έχει πιό πολύ κόσμο.
Σας συνιστούμε να πάτε να ακούσετε αυτούς τους μουσικούς.


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου