Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Γράμμα από αναγνώστρια. Το πάθημα της έγινε μάθημα

Αγαπητή Σύνταξη

Xθες νωρίς το πρωί διάβασα στο paneliakos.com για το τρομερό κρύο που κάνει αυτές τις ημέρες στην περιοχή. Μάλιστα γέλασα όταν διάβασα εκεί που γράφατε “για καλό και για κακό πάρτε και μια κουβέρτα μαζί σας μήπως πάθει βλάβη το αυτοκίνητό σας”.  Σε κουβέντα που είχα με μία φίλη μου λίγο αργότερα της είπα για τη συμβουλή σας και γελάσαμε μαζί.

Αφού άφησα την κορούλα μας στο σχολείο στην επιστροφή το αυτοκίνητο χάλασε και εγώ που λίγο ενωρίτερα γέλαγα για το αστείο, όπως μου φάνηκε, αντιμετώπισα τη σκληρή πραγματικότητα. 

Να σημειώσω ότι στο αυτοκίνητο είχα των τριών ετών γιο μας και η θερμοκρασία ήταν 5 Φαρενάιτ εδώ στο Salisbury, Massachusetts.
Τηλεφώνησα στο 911 και τους είπα ότι έχω μικρό παιδί μαζί μου, ήρθε η αστυνομία σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά αυτά τα λίγα λεπτά μες το κρύο χωρίς ζέστη στο αυτοκίνητο ήταν εφιαλτικά.  Ευτυχώς που είχα το κινητό μαζί μου.
Για μένα ήταν ένα μάθημα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα ξανά ειρονευτώ γιατί εσείς κάτι γνωρίζεται από τέτοιες καιρικές συνθήκες ενώ εγώ...

Σας διαβάζω κάθε μέρα. 
Σας εύχομαι Καλή Χρονιά


Μαριάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου