Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Γράμμα από αναγνώστρια. Το πάθημα της έγινε μάθημα

Αγαπητή Σύνταξη

Xθες νωρίς το πρωί διάβασα στο paneliakos.com για το τρομερό κρύο που κάνει αυτές τις ημέρες στην περιοχή. Μάλιστα γέλασα όταν διάβασα εκεί που γράφατε “για καλό και για κακό πάρτε και μια κουβέρτα μαζί σας μήπως πάθει βλάβη το αυτοκίνητό σας”.  Σε κουβέντα που είχα με μία φίλη μου λίγο αργότερα της είπα για τη συμβουλή σας και γελάσαμε μαζί.

Αφού άφησα την κορούλα μας στο σχολείο στην επιστροφή το αυτοκίνητο χάλασε και εγώ που λίγο ενωρίτερα γέλαγα για το αστείο, όπως μου φάνηκε, αντιμετώπισα τη σκληρή πραγματικότητα. 

Να σημειώσω ότι στο αυτοκίνητο είχα των τριών ετών γιο μας και η θερμοκρασία ήταν 5 Φαρενάιτ εδώ στο Salisbury, Massachusetts.
Τηλεφώνησα στο 911 και τους είπα ότι έχω μικρό παιδί μαζί μου, ήρθε η αστυνομία σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά αυτά τα λίγα λεπτά μες το κρύο χωρίς ζέστη στο αυτοκίνητο ήταν εφιαλτικά.  Ευτυχώς που είχα το κινητό μαζί μου.
Για μένα ήταν ένα μάθημα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα ξανά ειρονευτώ γιατί εσείς κάτι γνωρίζεται από τέτοιες καιρικές συνθήκες ενώ εγώ...

Σας διαβάζω κάθε μέρα. 
Σας εύχομαι Καλή Χρονιά


Μαριάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου