Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Γράμμα από αναγνώστρια. Το πάθημα της έγινε μάθημα

Αγαπητή Σύνταξη

Xθες νωρίς το πρωί διάβασα στο paneliakos.com για το τρομερό κρύο που κάνει αυτές τις ημέρες στην περιοχή. Μάλιστα γέλασα όταν διάβασα εκεί που γράφατε “για καλό και για κακό πάρτε και μια κουβέρτα μαζί σας μήπως πάθει βλάβη το αυτοκίνητό σας”.  Σε κουβέντα που είχα με μία φίλη μου λίγο αργότερα της είπα για τη συμβουλή σας και γελάσαμε μαζί.

Αφού άφησα την κορούλα μας στο σχολείο στην επιστροφή το αυτοκίνητο χάλασε και εγώ που λίγο ενωρίτερα γέλαγα για το αστείο, όπως μου φάνηκε, αντιμετώπισα τη σκληρή πραγματικότητα. 

Να σημειώσω ότι στο αυτοκίνητο είχα των τριών ετών γιο μας και η θερμοκρασία ήταν 5 Φαρενάιτ εδώ στο Salisbury, Massachusetts.
Τηλεφώνησα στο 911 και τους είπα ότι έχω μικρό παιδί μαζί μου, ήρθε η αστυνομία σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά αυτά τα λίγα λεπτά μες το κρύο χωρίς ζέστη στο αυτοκίνητο ήταν εφιαλτικά.  Ευτυχώς που είχα το κινητό μαζί μου.
Για μένα ήταν ένα μάθημα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα ξανά ειρονευτώ γιατί εσείς κάτι γνωρίζεται από τέτοιες καιρικές συνθήκες ενώ εγώ...

Σας διαβάζω κάθε μέρα. 
Σας εύχομαι Καλή Χρονιά


Μαριάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου