Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Καμμένος: Σύγκληση Πολιτικών Αρχηγών για το Σκοπιανό αν χρειαστεί

Δεν θα ψηφίσει θετικά στη χρήση του όρου Μακεδονία

Του Άγγελου Αθανασόπουλου
Καμμένος: Σύγκληση Πολιτικών Αρχηγών για το Σκοπιανό αν χρειαστείΔεν αποκλείει σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό, εφόσον χρειαστεί, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμενος, επαναλαμβάνοντας τη θέση του πως δεν θα ψηφίσει θετικά στη χρήση του όρου Μακεδονία.

Εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ και της Ντόρας Μπακογιάννη, καλώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Ανέφερε δε  ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς βρίσκεται σε διαπραγμάτευση για το θέμα, για τον οποίο έπλεξε το εγκώμιο λέγοντας ότι είναι ο καλύτερος υπουργός που πέρασε ποέε.

Παράλληλα, ερωτηθείς για τη συμφωνία για τη Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε επίθεση σε όσους κάνουν λόγο για πλαστά έγγραφα, λέγοντας πως «Τολμούν να λένε για πλαστά χαρτιά; Τότε να πάνε στη δικαιοσύνη. Αυτά τα χαρτιά έχουν τη σφραγίδα των προξενικών αρχών», δήλωσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι και δεν οφείλει σε μια περίοδο που η τρομοκρατία έχει εξαπλωθεί παντού να δημιουργείται θέμα. « Δεν υπάρχουν πλαστά χαρτιά ούτε μεσάζοντες», είπε ο υπουργός.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον διετή απολογισμού της θητείας του, ερωτηθείς για το Σκοπιανό, είπε ότι ως αρχηγός κόμματος η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Υπάρχει μια εν ενέργεια απόφαση για μη χρήση του όρου Μακεδονία. Αυτό για να ανατραπεί θα πρέπει να γίνει σύγκλιση του συμβουλίου των πολίτικων αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Υπογράμμισε ότι δεν μπορώ να πω κάτι από τη στιγμή που διαπραγματεύεται ο υπουργός εξωτερικών και μπορεί να χρειαστεί να πάμε σε σύγκληση συμβούλου αρχηγών. Σχολιάζοντας φήμες, είπε ότι δεν διαφωνώ με τον κ. Κοτζιά, είναιο καλύτερος υπουργός ΥΠΕΞ που έχει περάσει πότε.

Επανέλαβε ότι για να αλλάξει το όνομα υπάρχει το πρώτο δεδομένο να υπάρξει απόφαση των πολίτικων αρχηγών και το άλλο δεδομένο του βέτο Καραμανλή του 2008. Εξαπέλυσε επίθεση κατά της κ. Ντόρας Μπακογιάννη τονίζοντας ότι ακούω τη ΝΔ και ειδικά τη κ. Μπακογιάννη. Έχει μια εμμονή σε σχέση με το να λέει συνέχεια ότι έχουμε ψηφίσει την θέση για συνθέτη ονομασία. Προσπαθεί να εγκλωβίσει την Ελλάδα για μια δίκη της θέση.

Επεσήμανε ότι η ΝΔ θα πρέπει να συμφωνήσει με τον Σαμάρα ο οποίος ανέτρεψε την κυβέρνηση του πατέρα της και αναρωτήθηκε ποια θέση θα επικρατήσει η ΝΔ ; Να λύσει τα δικά της πρώτα. «Εγώ δε ψηφίζω θετικά στη χρήση του όρου Μακεδονία», ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου