Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

Μαριχουάνα αξίας 336.000 δολαρίων, δώρο από ηλικιωμένους σε συγγενείς και φίλους


Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου, 2017Ένα περίεργο δώρο σχεδίαζε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Αμερικανών να κάνει σε συγγενείς και φίλους αλλά υπολόγιζε χωρίς την αστυνομία.
Ένας 80χρονος και η 70χρονη σύζυγός του πήραν τους δρόμους με το αυτοκίνητό τους, ταξιδεύοντας από την Καλιφόρνια στο Βερμόντ για να επισκεφτούν την οικογένειά τους και φίλους. Μαζί τους είχαν και 27 κιλά μαριχουάνα, σύμφωνα με τους York News-Times.
Στη Νεμπράσκα, σχεδόν στα μισά της διαδρομής, όμως τους σταμάτησε η αστυνομία για τροχαίες παραβάσεις. Η έντονη μυρωδιά που αναδυόταν από το όχημά τους, έκανε τους αστυνομικούς να το ερευνήσουν και τότε διαπίστωσαν ότι είχαν στην κατοχή τους μαριχουάνα περίπου 33.6000 δολαρίων, η οποία προοριζόταν για χριστουγεννιάτικο δώρο, όπως αναφέρει η εφημερίδα.
Ο 80χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για κατοχή μαριχουάνας με σκοπό την παράδοση χωρίς φορολογική σφραγίδα φαρμάκων. Αφέθηκε ελεύθερος μετά την πληρωμή του 10% της εγγύησης ύψους 100.000 δολαρίων. Η σύζυγός του, επίσης, αφέθηκε ελεύθερη λόγω ακαθόριστων προβλημάτων υγείας.
Η μαριχουάνα είναι παράνομη στη Νεμπράσκα, παρά το γεγονός ότι ορισμένες πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνιας και του Κολοράντο, την έχουν νομιμοποιήσει για ψυχαγωγική χρήση. Το Βερμόντ είναι μεταξύ των 29 πολιτειών που έχουν νομιμοποιήσει την μαριχουάνα για ιατρική χρήση.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου