Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

Μαριχουάνα αξίας 336.000 δολαρίων, δώρο από ηλικιωμένους σε συγγενείς και φίλους


Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου, 2017Ένα περίεργο δώρο σχεδίαζε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Αμερικανών να κάνει σε συγγενείς και φίλους αλλά υπολόγιζε χωρίς την αστυνομία.
Ένας 80χρονος και η 70χρονη σύζυγός του πήραν τους δρόμους με το αυτοκίνητό τους, ταξιδεύοντας από την Καλιφόρνια στο Βερμόντ για να επισκεφτούν την οικογένειά τους και φίλους. Μαζί τους είχαν και 27 κιλά μαριχουάνα, σύμφωνα με τους York News-Times.
Στη Νεμπράσκα, σχεδόν στα μισά της διαδρομής, όμως τους σταμάτησε η αστυνομία για τροχαίες παραβάσεις. Η έντονη μυρωδιά που αναδυόταν από το όχημά τους, έκανε τους αστυνομικούς να το ερευνήσουν και τότε διαπίστωσαν ότι είχαν στην κατοχή τους μαριχουάνα περίπου 33.6000 δολαρίων, η οποία προοριζόταν για χριστουγεννιάτικο δώρο, όπως αναφέρει η εφημερίδα.
Ο 80χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για κατοχή μαριχουάνας με σκοπό την παράδοση χωρίς φορολογική σφραγίδα φαρμάκων. Αφέθηκε ελεύθερος μετά την πληρωμή του 10% της εγγύησης ύψους 100.000 δολαρίων. Η σύζυγός του, επίσης, αφέθηκε ελεύθερη λόγω ακαθόριστων προβλημάτων υγείας.
Η μαριχουάνα είναι παράνομη στη Νεμπράσκα, παρά το γεγονός ότι ορισμένες πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνιας και του Κολοράντο, την έχουν νομιμοποιήσει για ψυχαγωγική χρήση. Το Βερμόντ είναι μεταξύ των 29 πολιτειών που έχουν νομιμοποιήσει την μαριχουάνα για ιατρική χρήση.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου