Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Μαριχουάνα αξίας 336.000 δολαρίων, δώρο από ηλικιωμένους σε συγγενείς και φίλους


Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου, 2017Ένα περίεργο δώρο σχεδίαζε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Αμερικανών να κάνει σε συγγενείς και φίλους αλλά υπολόγιζε χωρίς την αστυνομία.
Ένας 80χρονος και η 70χρονη σύζυγός του πήραν τους δρόμους με το αυτοκίνητό τους, ταξιδεύοντας από την Καλιφόρνια στο Βερμόντ για να επισκεφτούν την οικογένειά τους και φίλους. Μαζί τους είχαν και 27 κιλά μαριχουάνα, σύμφωνα με τους York News-Times.
Στη Νεμπράσκα, σχεδόν στα μισά της διαδρομής, όμως τους σταμάτησε η αστυνομία για τροχαίες παραβάσεις. Η έντονη μυρωδιά που αναδυόταν από το όχημά τους, έκανε τους αστυνομικούς να το ερευνήσουν και τότε διαπίστωσαν ότι είχαν στην κατοχή τους μαριχουάνα περίπου 33.6000 δολαρίων, η οποία προοριζόταν για χριστουγεννιάτικο δώρο, όπως αναφέρει η εφημερίδα.
Ο 80χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για κατοχή μαριχουάνας με σκοπό την παράδοση χωρίς φορολογική σφραγίδα φαρμάκων. Αφέθηκε ελεύθερος μετά την πληρωμή του 10% της εγγύησης ύψους 100.000 δολαρίων. Η σύζυγός του, επίσης, αφέθηκε ελεύθερη λόγω ακαθόριστων προβλημάτων υγείας.
Η μαριχουάνα είναι παράνομη στη Νεμπράσκα, παρά το γεγονός ότι ορισμένες πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνιας και του Κολοράντο, την έχουν νομιμοποιήσει για ψυχαγωγική χρήση. Το Βερμόντ είναι μεταξύ των 29 πολιτειών που έχουν νομιμοποιήσει την μαριχουάνα για ιατρική χρήση.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου