Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017

Παρθενική πτήση για το μεγαλύτερο αμφίβιο αεροσκάφος του κόσμου στην Κίνα


Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου, 2017

Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του AG600CHINA STRINGER NETWORK / REUTERS

Την παρθενική του πτήση πραγματοποίησε στην Κίνα το γιγαντιαίο AG600- ένα τετρακινητήριο αμφίβιο αεροσκάφος, μεγέθους Boeing 737, που είναι το μεγαλύτερο του είδους του στον κόσμο.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του RT, το AG600, με πλήρωμα τεσσάρων ατόμων, απογειώθηκε από ένα αεροδρόμιο στην πόλη του Ζουχάι (επαρχία Γκουανγκντόνγκ- στην ακτή της Θάλασσας Νότιας Κίνας) και παρέμεινε εν πτήσει για μια ώρα πριν προσγειωθεί ξανά. Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ, ξεπερνά σε μέγεθος το ιαπωνικό ShinMaywa US-2 και το ρωσικό Beriev Be-200- αντίστοιχου τύπου αεροσκάφη.
Μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 50 άτομα και να φορτώσει 12 τόνους νερού μέσα σε 20 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια αποστολών πυρόσβεσης. Μπορεί να απογειώνεται/ προσγειώνεται σε διαδρόμους στο έδαφος, όπως ένα κανονικό αεροσκάφος, αλλά και αποθαλασσώνεται/ προσθαλασσώνεται σαν υδροπλάνο.
Το γιγαντιαίο αεροπλάνο αναπτυσσόταν από την Aviation Industry Corporation of China για οκτώ χρόνια και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στη Θάλασσα Νότιας Κίνας (όπου το Πεκίνο έχει διαφορές με το Βιετνάμ, τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες, την Ταϊβάν και το Μπρουνέι) σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται κινεζικά ΜΜΕ. Η εμβέλειά του φτάνει τα 4.500 χλμ.

CHINA STRINGER NETWORK / REUTERS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου