Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017

Παρθενική πτήση για το μεγαλύτερο αμφίβιο αεροσκάφος του κόσμου στην Κίνα


Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου, 2017

Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του AG600CHINA STRINGER NETWORK / REUTERS

Την παρθενική του πτήση πραγματοποίησε στην Κίνα το γιγαντιαίο AG600- ένα τετρακινητήριο αμφίβιο αεροσκάφος, μεγέθους Boeing 737, που είναι το μεγαλύτερο του είδους του στον κόσμο.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του RT, το AG600, με πλήρωμα τεσσάρων ατόμων, απογειώθηκε από ένα αεροδρόμιο στην πόλη του Ζουχάι (επαρχία Γκουανγκντόνγκ- στην ακτή της Θάλασσας Νότιας Κίνας) και παρέμεινε εν πτήσει για μια ώρα πριν προσγειωθεί ξανά. Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ, ξεπερνά σε μέγεθος το ιαπωνικό ShinMaywa US-2 και το ρωσικό Beriev Be-200- αντίστοιχου τύπου αεροσκάφη.
Μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 50 άτομα και να φορτώσει 12 τόνους νερού μέσα σε 20 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια αποστολών πυρόσβεσης. Μπορεί να απογειώνεται/ προσγειώνεται σε διαδρόμους στο έδαφος, όπως ένα κανονικό αεροσκάφος, αλλά και αποθαλασσώνεται/ προσθαλασσώνεται σαν υδροπλάνο.
Το γιγαντιαίο αεροπλάνο αναπτυσσόταν από την Aviation Industry Corporation of China για οκτώ χρόνια και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στη Θάλασσα Νότιας Κίνας (όπου το Πεκίνο έχει διαφορές με το Βιετνάμ, τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες, την Ταϊβάν και το Μπρουνέι) σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται κινεζικά ΜΜΕ. Η εμβέλειά του φτάνει τα 4.500 χλμ.

CHINA STRINGER NETWORK / REUTERS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου