Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Σε χαμηλό τεσσέρων εβδομάδων το δολάριο - Υποχωρεί το bitcoin

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, 2017

Το αμερικανικό νόμισμα έχει υποχωρήσει πάνω από 9% φέτος.  
Η γνώμη μας είναι: Μη φοβάστε για το δολάριο,
αυτή την εποχή η Αμερική τα μαζεύει!
Σε χαμηλό τεσσέρων εβδομάδων το δολάριο - Υποχωρεί το bitcoin

Σε χαμηλό τεσσάρων εβδομάδων έναντι ενός καλαθιού νομισμάτων υποχώρησε την Πέμπτη το δολάριο, με το bitcoin να υφίσταται εκ νέου πιέσεις μετά την υποχώρησή του κατά 30% μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Ο δείκτης δολαρίου, που αποτυπώνει την αξία του νομίσματος έναντι ενός καλαθιού έξι βασικών νομισμάτων, υποχώρησε σήμερα στο χαμηλότερο επίπεδό του από την 1η Δεκεμβρίου. Το αμερικανικό νόμισμα έχει υποχωρήσει πάνω από 9% φέτος και αναμένεται να καταγράψει τη μεγαλύτερη ετήσια πτώση του από το 2003.

Το ευρώ σημείωσε μικρή άνοδο στο 1,1946 δολάριο, το υψηλότερο επίπεδο του τελευταίου μήνα. Από τις αρχές του έτους έχει ενισχυθεί πάνω από 13% και αναμένεται να καταγράψει τις καλύτερες ετήσιες επιδόσεις από το 2003.


Η στερλίνα επωφελήθηκε από την αδυναμία του δολαρίου και ανήλθε νωρίτερα σε υψηλό δύο εβδομάδων στο 1,3456 δολάριο. Η λίρα οδεύει προς την καλύτερη χρονιά της έναντι του αμερικανικού νομίσματος από το 2009, με άνοδο άνω του 9%.

Το bitcoin, το μεγαλύτερο και πιο γνωστό κρυπτονόμισμα, έχει φέτος καταγράψει άλμα άνω του 1.400%. Ωστόσο, από τότε που ανήλθε στα επίπεδα ρεκόρ των 20.000 δολαρίων πριν από 11 ημέρες, η πορεία του είναι καθοδική. Σήμερα υποχώρησε περίπου 7% σε επίπεδα μόλις πάνω από τα 14.000 δολάρια στην πλατφόρμα συναλλαγών του Λουξεμβούργου Bitstamp.

Νωρίτερα, η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει πρόσθετα μέτρα προκειμένου να ρυθμίσει τις κερδοσκοπικές κινήσεις στις συναλλαγές στο ψηφιακό νόμισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου