Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Σε χαμηλό τεσσέρων εβδομάδων το δολάριο - Υποχωρεί το bitcoin

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, 2017

Το αμερικανικό νόμισμα έχει υποχωρήσει πάνω από 9% φέτος.  
Η γνώμη μας είναι: Μη φοβάστε για το δολάριο,
αυτή την εποχή η Αμερική τα μαζεύει!
Σε χαμηλό τεσσέρων εβδομάδων το δολάριο - Υποχωρεί το bitcoin

Σε χαμηλό τεσσάρων εβδομάδων έναντι ενός καλαθιού νομισμάτων υποχώρησε την Πέμπτη το δολάριο, με το bitcoin να υφίσταται εκ νέου πιέσεις μετά την υποχώρησή του κατά 30% μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Ο δείκτης δολαρίου, που αποτυπώνει την αξία του νομίσματος έναντι ενός καλαθιού έξι βασικών νομισμάτων, υποχώρησε σήμερα στο χαμηλότερο επίπεδό του από την 1η Δεκεμβρίου. Το αμερικανικό νόμισμα έχει υποχωρήσει πάνω από 9% φέτος και αναμένεται να καταγράψει τη μεγαλύτερη ετήσια πτώση του από το 2003.

Το ευρώ σημείωσε μικρή άνοδο στο 1,1946 δολάριο, το υψηλότερο επίπεδο του τελευταίου μήνα. Από τις αρχές του έτους έχει ενισχυθεί πάνω από 13% και αναμένεται να καταγράψει τις καλύτερες ετήσιες επιδόσεις από το 2003.


Η στερλίνα επωφελήθηκε από την αδυναμία του δολαρίου και ανήλθε νωρίτερα σε υψηλό δύο εβδομάδων στο 1,3456 δολάριο. Η λίρα οδεύει προς την καλύτερη χρονιά της έναντι του αμερικανικού νομίσματος από το 2009, με άνοδο άνω του 9%.

Το bitcoin, το μεγαλύτερο και πιο γνωστό κρυπτονόμισμα, έχει φέτος καταγράψει άλμα άνω του 1.400%. Ωστόσο, από τότε που ανήλθε στα επίπεδα ρεκόρ των 20.000 δολαρίων πριν από 11 ημέρες, η πορεία του είναι καθοδική. Σήμερα υποχώρησε περίπου 7% σε επίπεδα μόλις πάνω από τα 14.000 δολάρια στην πλατφόρμα συναλλαγών του Λουξεμβούργου Bitstamp.

Νωρίτερα, η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει πρόσθετα μέτρα προκειμένου να ρυθμίσει τις κερδοσκοπικές κινήσεις στις συναλλαγές στο ψηφιακό νόμισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου