Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Διπλή ανάληψη ευθύνης από το ISIS:

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ AMAQ
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη ενός αυτοσχέδιου μηχανισμού την Τετάρτη σε ένα σουπερμάρκετ στην Αγία Πετρούπολη, μετέδωσε το το Amaq, το πρακτορείο προπαγάνδας της οργάνωσης.
Δεν παρατίθεται κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό αυτόν.
Η έκρηξη σε ένα σουπερμάρκετ της αλυσίδας Περεκριόστακ στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Gigant Hall είχε αποτέλεσμα να τραυματιστούν 13 άνθρωποι.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε τρομοκρατική ενέργεια την έκρηξη.την εκκλ
Την ίδια ώρα, η τρομοκρατική οργάνωση, όπως μετέδωσε το Amaq, ανέλαβε την ευθύνη και για την επίθεση εναντίον της κοπτικής εκκλησίας στα νότια προάστια του Καΐρου, όπου σκοτώθηκαν εννέα άνθρωποι.
Στην επίθεση, ένας δράστης άνοιξε πυρ σε ένα κατάστημα που απέχει περίπου 4 χιλιόμετρα από την εκκλησία Μαρ Μίνα, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στη χριστιανική εκκλησία, στο προάστιο Χελουάν, όπου άρχισε να πυροβολεί και επιχείρησε να πυροδοτήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου