Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

Μήνυμα Γκιουλ στον Ερντογάν

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Ο τέως Πρόεδρος της Τουρκίας, Αμντουλάχ Γκιουλ έστειλε πριν από λίγη ώρα νέο μήνυμα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, μετά το τέλος της προσευχής της Παρασκευής, ο κ. Γκιουλ τοποθετήθηκε εκ νέου σχετικά με την διένεξη που έχει προκύψει στο ζήτημα της ασυλίας που παρέχει στους Τούρκους πολίτες που βγήκαν στους δρόμους την νύχτα και το πρωί του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος, η κυβέρνηση του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ).
Ο κ. Γκιουλ επαναλαμβάνει τον προβληματισμό του σχετικά με το περιεχόμενο και την «γλώσσα» του σχετικού νόμου. Προειδοποιεί ότι στο μέλλον, αυτός ο νόμος θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για ανεπιθύμητες εξελίξεις. Την ίδια στιγμή, σπεύδει να υπερασπιστεί το λογικό της κυβέρνησης, το οποίο που κρύβεται πίσω από τον νέο νόμο-ασυλία, προβάλλοντας την άποψη ότι στην πραγματικότητα ο ίδιος επιθυμεί να τον ενισχύσει.
Οι δηλώσεις του κ. Γκιουλ έρχονται την στιγμή που διάφορα αντιπολιτευόμενα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας μεταδίδουν την είδηση ότι κάποια στελέχη του ΑΚΡ προβληματίζονται για το ενδεχόμενο της επικράτησης της υποψηφιότητας του κ. Γκιουλ στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2019, με την υποστήριξη της αντιπολίτευσης.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου