Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

Μήνυμα Γκιουλ στον Ερντογάν

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Ο τέως Πρόεδρος της Τουρκίας, Αμντουλάχ Γκιουλ έστειλε πριν από λίγη ώρα νέο μήνυμα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, μετά το τέλος της προσευχής της Παρασκευής, ο κ. Γκιουλ τοποθετήθηκε εκ νέου σχετικά με την διένεξη που έχει προκύψει στο ζήτημα της ασυλίας που παρέχει στους Τούρκους πολίτες που βγήκαν στους δρόμους την νύχτα και το πρωί του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος, η κυβέρνηση του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ).
Ο κ. Γκιουλ επαναλαμβάνει τον προβληματισμό του σχετικά με το περιεχόμενο και την «γλώσσα» του σχετικού νόμου. Προειδοποιεί ότι στο μέλλον, αυτός ο νόμος θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για ανεπιθύμητες εξελίξεις. Την ίδια στιγμή, σπεύδει να υπερασπιστεί το λογικό της κυβέρνησης, το οποίο που κρύβεται πίσω από τον νέο νόμο-ασυλία, προβάλλοντας την άποψη ότι στην πραγματικότητα ο ίδιος επιθυμεί να τον ενισχύσει.
Οι δηλώσεις του κ. Γκιουλ έρχονται την στιγμή που διάφορα αντιπολιτευόμενα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας μεταδίδουν την είδηση ότι κάποια στελέχη του ΑΚΡ προβληματίζονται για το ενδεχόμενο της επικράτησης της υποψηφιότητας του κ. Γκιουλ στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2019, με την υποστήριξη της αντιπολίτευσης.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου