Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

Μήνυμα Γκιουλ στον Ερντογάν

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Ο τέως Πρόεδρος της Τουρκίας, Αμντουλάχ Γκιουλ έστειλε πριν από λίγη ώρα νέο μήνυμα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, μετά το τέλος της προσευχής της Παρασκευής, ο κ. Γκιουλ τοποθετήθηκε εκ νέου σχετικά με την διένεξη που έχει προκύψει στο ζήτημα της ασυλίας που παρέχει στους Τούρκους πολίτες που βγήκαν στους δρόμους την νύχτα και το πρωί του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος, η κυβέρνηση του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ).
Ο κ. Γκιουλ επαναλαμβάνει τον προβληματισμό του σχετικά με το περιεχόμενο και την «γλώσσα» του σχετικού νόμου. Προειδοποιεί ότι στο μέλλον, αυτός ο νόμος θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για ανεπιθύμητες εξελίξεις. Την ίδια στιγμή, σπεύδει να υπερασπιστεί το λογικό της κυβέρνησης, το οποίο που κρύβεται πίσω από τον νέο νόμο-ασυλία, προβάλλοντας την άποψη ότι στην πραγματικότητα ο ίδιος επιθυμεί να τον ενισχύσει.
Οι δηλώσεις του κ. Γκιουλ έρχονται την στιγμή που διάφορα αντιπολιτευόμενα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας μεταδίδουν την είδηση ότι κάποια στελέχη του ΑΚΡ προβληματίζονται για το ενδεχόμενο της επικράτησης της υποψηφιότητας του κ. Γκιουλ στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2019, με την υποστήριξη της αντιπολίτευσης.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου