Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

Μαθητές ξεκίνησαν να λένε τα κάλαντα και το γύρισαν σε Κωνσταντίνο Αργυρό


«Καλην ημέρα ανάρχοντες» οι μαθητές έλεγαν το «Ξημερώματα».


Τα κάλαντα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη τραγούδησαν σήμερα το πρωί μαθητές από το 27ο Γενικό Λύκειο Άνω Τούμπας.
Βέβαια η ερμηνεία τους ήταν πιο διαφορετική από κάθε άλλη, καθώς εκεί που έλεγαν τα κάλαντα, ξεκίνησαν να τραγουδούν και Κωνσταντίνο Αργυρό.
Προφανώς οι μαθητές είχαν σχεδιάσει αυτό το πρωτότυπο ποτ πουρί με αποτέλεσμα όσοι περπατούσαν εκείνη την ώρα στην πλατεία να αρχίζουν να χαμογελούν και να κοιτούν τους μαθητές.
Βέβαια δεν έλειψαν κι αυτοί που έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να τους τραβούν βίντεο, καθώς από το «Καλην ημέρα ανάρχοντες» οι μαθητές έλεγαν το «Ξημερώματα».
«Καλην ημέρα ανάρχοντες» οι μαθητές έλεγαν το «Ξημερώματα».
Πηγή: tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου