Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

Μαθητές ξεκίνησαν να λένε τα κάλαντα και το γύρισαν σε Κωνσταντίνο Αργυρό


«Καλην ημέρα ανάρχοντες» οι μαθητές έλεγαν το «Ξημερώματα».


Τα κάλαντα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη τραγούδησαν σήμερα το πρωί μαθητές από το 27ο Γενικό Λύκειο Άνω Τούμπας.
Βέβαια η ερμηνεία τους ήταν πιο διαφορετική από κάθε άλλη, καθώς εκεί που έλεγαν τα κάλαντα, ξεκίνησαν να τραγουδούν και Κωνσταντίνο Αργυρό.
Προφανώς οι μαθητές είχαν σχεδιάσει αυτό το πρωτότυπο ποτ πουρί με αποτέλεσμα όσοι περπατούσαν εκείνη την ώρα στην πλατεία να αρχίζουν να χαμογελούν και να κοιτούν τους μαθητές.
Βέβαια δεν έλειψαν κι αυτοί που έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να τους τραβούν βίντεο, καθώς από το «Καλην ημέρα ανάρχοντες» οι μαθητές έλεγαν το «Ξημερώματα».
«Καλην ημέρα ανάρχοντες» οι μαθητές έλεγαν το «Ξημερώματα».
Πηγή: tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου