Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Θέλουν να μεταφέρουν το Γυμνάσιο από το Σιμόπουλο στην Εφύρα!


Προεκλογικές υποσχέσεις φαίνεται ότι θέλουν 
να πραγματοποιήσουν πολιτικοί της Ηλείας; 
Αντί να πάνε μπροστά... ¨πισωγυρίζουν"

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας το θέμα έχει προχωρήσει και μάλιστα ενδέχεται απόψε κι όλας να ασχοληθεί με το θέμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας.
Η περιοχή της Άνω Πηνείας που αποτελείται από δεκαέξι χωριά για πάρα πολλές δεκαετίες έχει κέντρο το Σιμόπουλο όπου λειτουργεί το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Ακόμα επειδή το Σιμόπουλο είναι το Κέντρο και άλλων χωριών που υπάγονται σε άλλους Δήμους έχει Κέντρο Υγείας και άλλες υπηρεσίες.
Τον τελευταίο καιρό, κάποιοι απουσιάζοντες βουλευτές, έχουν βάλει στο “μάτι” το Γυμνάσιο και θέλουν να το μεταφέρουν στην Εφύρα για λόγους καταγωγής!

Μάλιστα λέγεται ότι ο νυν Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος προεκλογικά και μιλώντας στην Εφύρα “δεσμεύτηκε” να μετακομίσει το Γυμνάσιο από το Σιμόπουλο!  Προσωρινά λένε, αλλά γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα “ουδέν μονιμότερο του προσωρινού”.
Δεν φτάνει δηλαδή που διέλυσαν το Δήμο Πηνείας και τρέχουν στην Αμαλιάδα για ένα απλό χαρτί τώρα θέλουν να πάρουν και το Γυμνάσιο και ποιός ξέρει μετά να πάρουν και το Λύκειο από το Σιμόπουλο.
Νομίζω ότι η μεταφορά του Γυμνασίου από το Σιμόπουλο στην Εφύρα θα είναι έγκλημα για την τοπική κοινωνία. Από την άλλη μεριά αντί να φτιάξουν τις αίθουσες και τις υποδομές που χρειάζεται το κτίριο στο Σιμόπουλο θέλουν να πάρουν το Γυμνάσιο. Έτσι θα είναι αλλού το Γυμνάσιο, αλλού το Λύκειο. Εκτώς, κι εάν σκοπεύουν να μετακομίσουν και το Λύκειο!
Πληροφορίες μας λένε ότι το κτίριο στην Εφύρα που προορίζεται για Γυμνάσιο είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.
Η συμβουλή μας είναι να καθίσουν να συζητήσουν πότε θα γίνουν τα έργα υποδομής στο κτίριο στο Σιμόπουλο και να μη καταστρέψουν αυτό που υπάρχει.
Η περιφέρεια της Πηνείας έχει υποφέρει πάρα πολλά, και τότε που ψήφιζε 70% ΠΑΣΟΚ και όταν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία. Τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μη βάλουν την “ταφόπετρα” σε μία “παραγκωνισμένη” περιοχή της Ελλάδος!


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου