Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017

Θέλουν να μεταφέρουν το Γυμνάσιο από το Σιμόπουλο στην Εφύρα!


Προεκλογικές υποσχέσεις φαίνεται ότι θέλουν 
να πραγματοποιήσουν πολιτικοί της Ηλείας; 
Αντί να πάνε μπροστά... ¨πισωγυρίζουν"

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας το θέμα έχει προχωρήσει και μάλιστα ενδέχεται απόψε κι όλας να ασχοληθεί με το θέμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας.
Η περιοχή της Άνω Πηνείας που αποτελείται από δεκαέξι χωριά για πάρα πολλές δεκαετίες έχει κέντρο το Σιμόπουλο όπου λειτουργεί το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Ακόμα επειδή το Σιμόπουλο είναι το Κέντρο και άλλων χωριών που υπάγονται σε άλλους Δήμους έχει Κέντρο Υγείας και άλλες υπηρεσίες.
Τον τελευταίο καιρό, κάποιοι απουσιάζοντες βουλευτές, έχουν βάλει στο “μάτι” το Γυμνάσιο και θέλουν να το μεταφέρουν στην Εφύρα για λόγους καταγωγής!

Μάλιστα λέγεται ότι ο νυν Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος προεκλογικά και μιλώντας στην Εφύρα “δεσμεύτηκε” να μετακομίσει το Γυμνάσιο από το Σιμόπουλο!  Προσωρινά λένε, αλλά γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα “ουδέν μονιμότερο του προσωρινού”.
Δεν φτάνει δηλαδή που διέλυσαν το Δήμο Πηνείας και τρέχουν στην Αμαλιάδα για ένα απλό χαρτί τώρα θέλουν να πάρουν και το Γυμνάσιο και ποιός ξέρει μετά να πάρουν και το Λύκειο από το Σιμόπουλο.
Νομίζω ότι η μεταφορά του Γυμνασίου από το Σιμόπουλο στην Εφύρα θα είναι έγκλημα για την τοπική κοινωνία. Από την άλλη μεριά αντί να φτιάξουν τις αίθουσες και τις υποδομές που χρειάζεται το κτίριο στο Σιμόπουλο θέλουν να πάρουν το Γυμνάσιο. Έτσι θα είναι αλλού το Γυμνάσιο, αλλού το Λύκειο. Εκτώς, κι εάν σκοπεύουν να μετακομίσουν και το Λύκειο!
Πληροφορίες μας λένε ότι το κτίριο στην Εφύρα που προορίζεται για Γυμνάσιο είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.
Η συμβουλή μας είναι να καθίσουν να συζητήσουν πότε θα γίνουν τα έργα υποδομής στο κτίριο στο Σιμόπουλο και να μη καταστρέψουν αυτό που υπάρχει.
Η περιφέρεια της Πηνείας έχει υποφέρει πάρα πολλά, και τότε που ψήφιζε 70% ΠΑΣΟΚ και όταν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία. Τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μη βάλουν την “ταφόπετρα” σε μία “παραγκωνισμένη” περιοχή της Ελλάδος!


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου