Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Οι καταρράκτες του Νιαγάρα πάγωσαν και το αποτέλεσμα είναι μαγικό



Βόρεια της Βοστώνης κάνουν  κάνουν τσουλίθρα με τα αυτοκίνητα πάνω στη παγωμένη λίμνη!

Οι φωτογραφίες που ανεβάζουν χρήστες των social media στους λογαριασμούς τους από τους παγωμένους καταρράκτες του Νιαγάρα, μοιάζουν βγαλμένες από τον τελευταίο κύκλο του Game Of Thrones ή από το Χρονικό της Νάρνια.
Όπως θα δείτε παρακάτω, οι καταρράκτες πάγωσαν από το πολικό ψύχος που πλήττει και το Οντάριο και δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα που έσπευσαν να απαθανατίσουν χιλιάδες επισκέπτες.



Σε ορισμένες περιοχές των βορείων Πολιτειών και του Καναδά, το θερμόμετρο έχει φτάσει στους μείον 35 βαθμούς Κελσίου.  Στο Boston και τα Βορειοδυτικά προάστια το κρύο παραμένει πολύ χαμηλά -15 με -18Κελσίου ενώ με τον άνεμο το θερμόμετρο πέφτει στους -25 στα Βόρεια.  Το ποτάμι Charles που χωρίζει το Boston με το Cambridge όταν απομακρύνεσε από τη θάλασσα είναι παγωμένο.  Άλλα ποτάμια όπως Merrimack River, Shawsheen River, Concord River είναι παγωμένα.  Σε πολλές λίμνες αρκετός κόσμος κάνει πατινάζ πάνω στον πάγο ενώ στη λίμνη του Merrimack-Amesbury κοντά στο New Hampshire είδαμε "τρελλούς" να κάνουν τσουλίθρα με τα αυτοκίνητα πάνω στη παγωμένη λίμνη!  Η Σύνταξη


Φυσικά, δεν είναι ένα «νέο φαινόμενο». Δείτε ένα καρέ από το μακρινό 1906:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου