Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

«ΤΜΖ»: Η «μαμά» του «My Big Fat Greek Wedding» έκανε και άλλες μικροκλοπές


Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου, 2017 GOOD BYE 2017



ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Η Λάινι Καζάν (Lainie Kazan) ήταν γνωστή για μικροκλοπές πριν την πιάσουν «στα πράσα» και γι’ αυτό το κατάστημα, όπου τη συνέλαβαν την Παραμονή των Χριστουγέννων, ήταν σε ετοιμότητα, πηγές ανέφεραν στο TMZ.
Σύμφωνα με το άρθρο, η «μαμά», η Μαρία Πορτοκάλος του «My Big Fat Greek Wedding» πήγε στο σούπερ μάρκετ «Gelson’s» αρκετές φορές και έκλεψε διάφορα πράγματα, προτού τελικά συλληφθεί.
Υπάλληλοι του «Gelson’s» είπαν στο «TMZ» πως είδαν μία συγκεκριμένη «ρουτίνα». Θα γέμιζε το καρότσι της η κ. Καζάν και θα έκανε ότι πήγαινε προς την ουρά για το ταμείο, αλλά έπειτα θα έκανε απότομα στροφή προς την έξοδο, ενώ άλλοι πελάτες έφευγαν.


Οπως ειπώθηκε, έχουν και αποσπάσματα βίντεο από τις κάμερες ασφάλειας σχετικά. Ετσι, ήταν έτοιμοι γι’ αυτή όταν θα ερχόταν ξανά στο κατάστημα. Περίμεναν μάλιστα να βγει έξω πριν τη συλλάβουν.
Ο δικηγόρος της κ. Καζάν, Mark Werksman, είπε πως το κατάστημα δεν έδωσε στην ηθοποιό μία ευκαιρία να πληρώσει για τα πράγματα που είχε, πριν προβεί σε κινήσεις προς τη σύλληψή της, κάνοντας λόγο για παρανόηση.
Ακόμη, ο κ. Werksman αρνείται πως η κ. Καζάν έκλεψε ποτέ από το «Gelson’s» στο παρελθόν. Υποστηρίζει πως το κατάστημα «αντέδρασε υπερβολικά και δεν της έδωσε μία ευκαιρία να πληρώσει», σύμφωνα πάντα με το «ΤΜΖ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου