Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

«ΤΜΖ»: Η «μαμά» του «My Big Fat Greek Wedding» έκανε και άλλες μικροκλοπές


Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου, 2017 GOOD BYE 2017ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Η Λάινι Καζάν (Lainie Kazan) ήταν γνωστή για μικροκλοπές πριν την πιάσουν «στα πράσα» και γι’ αυτό το κατάστημα, όπου τη συνέλαβαν την Παραμονή των Χριστουγέννων, ήταν σε ετοιμότητα, πηγές ανέφεραν στο TMZ.
Σύμφωνα με το άρθρο, η «μαμά», η Μαρία Πορτοκάλος του «My Big Fat Greek Wedding» πήγε στο σούπερ μάρκετ «Gelson’s» αρκετές φορές και έκλεψε διάφορα πράγματα, προτού τελικά συλληφθεί.
Υπάλληλοι του «Gelson’s» είπαν στο «TMZ» πως είδαν μία συγκεκριμένη «ρουτίνα». Θα γέμιζε το καρότσι της η κ. Καζάν και θα έκανε ότι πήγαινε προς την ουρά για το ταμείο, αλλά έπειτα θα έκανε απότομα στροφή προς την έξοδο, ενώ άλλοι πελάτες έφευγαν.


Οπως ειπώθηκε, έχουν και αποσπάσματα βίντεο από τις κάμερες ασφάλειας σχετικά. Ετσι, ήταν έτοιμοι γι’ αυτή όταν θα ερχόταν ξανά στο κατάστημα. Περίμεναν μάλιστα να βγει έξω πριν τη συλλάβουν.
Ο δικηγόρος της κ. Καζάν, Mark Werksman, είπε πως το κατάστημα δεν έδωσε στην ηθοποιό μία ευκαιρία να πληρώσει για τα πράγματα που είχε, πριν προβεί σε κινήσεις προς τη σύλληψή της, κάνοντας λόγο για παρανόηση.
Ακόμη, ο κ. Werksman αρνείται πως η κ. Καζάν έκλεψε ποτέ από το «Gelson’s» στο παρελθόν. Υποστηρίζει πως το κατάστημα «αντέδρασε υπερβολικά και δεν της έδωσε μία ευκαιρία να πληρώσει», σύμφωνα πάντα με το «ΤΜΖ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου