Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

«ΤΜΖ»: Η «μαμά» του «My Big Fat Greek Wedding» έκανε και άλλες μικροκλοπές


Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου, 2017 GOOD BYE 2017ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Η Λάινι Καζάν (Lainie Kazan) ήταν γνωστή για μικροκλοπές πριν την πιάσουν «στα πράσα» και γι’ αυτό το κατάστημα, όπου τη συνέλαβαν την Παραμονή των Χριστουγέννων, ήταν σε ετοιμότητα, πηγές ανέφεραν στο TMZ.
Σύμφωνα με το άρθρο, η «μαμά», η Μαρία Πορτοκάλος του «My Big Fat Greek Wedding» πήγε στο σούπερ μάρκετ «Gelson’s» αρκετές φορές και έκλεψε διάφορα πράγματα, προτού τελικά συλληφθεί.
Υπάλληλοι του «Gelson’s» είπαν στο «TMZ» πως είδαν μία συγκεκριμένη «ρουτίνα». Θα γέμιζε το καρότσι της η κ. Καζάν και θα έκανε ότι πήγαινε προς την ουρά για το ταμείο, αλλά έπειτα θα έκανε απότομα στροφή προς την έξοδο, ενώ άλλοι πελάτες έφευγαν.


Οπως ειπώθηκε, έχουν και αποσπάσματα βίντεο από τις κάμερες ασφάλειας σχετικά. Ετσι, ήταν έτοιμοι γι’ αυτή όταν θα ερχόταν ξανά στο κατάστημα. Περίμεναν μάλιστα να βγει έξω πριν τη συλλάβουν.
Ο δικηγόρος της κ. Καζάν, Mark Werksman, είπε πως το κατάστημα δεν έδωσε στην ηθοποιό μία ευκαιρία να πληρώσει για τα πράγματα που είχε, πριν προβεί σε κινήσεις προς τη σύλληψή της, κάνοντας λόγο για παρανόηση.
Ακόμη, ο κ. Werksman αρνείται πως η κ. Καζάν έκλεψε ποτέ από το «Gelson’s» στο παρελθόν. Υποστηρίζει πως το κατάστημα «αντέδρασε υπερβολικά και δεν της έδωσε μία ευκαιρία να πληρώσει», σύμφωνα πάντα με το «ΤΜΖ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου