Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Κρύο με δόντια στη Βοστώνη, - 17 Κελσίου στα βόρεια


Τρομερό κρύο κάνει αυτές τις ημέρες στην περιοχή της Βοστώνης.
Χθες βράδυ μέσα στη πόλη το θερμόμετρο κατέβηκε στους 5 βαθμούς Φαρενάϊτ, δηλαδή -12 Κελσίου ενώ στα βόρεια, Tewksbury-Andover το θερμόμετρο έδειξε 4Φαρενάϊτ, δηλαδή -17 Κελσίου.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους απόψε το θερμόμετρο θα κατέβει περισσότερο και υπολογίζουν να φτάσει τους -22 Κελσίου ενώ με τον αέρα η θερμοκρασία θα κατέλθει στους -28Κελσίου.
Συμβουλεύουμε τους πάντες να μην κυκλοφορήσουν εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, ιδιαιτέρα οι ηλικιωμένοι, τα παιδιά και ευπαθείς.

Ακόμα, σας συμβουλεύουμε να ντυθήτε καλά με ζεστά ρούχα, γάντια και καπέλο και για καλό και για κακό να έχετε παραπάνω βαριά ρούχα ή κουβέρτα στο αυτοκίνητό σας εις περίπτωση βλάβης του οχήματος σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου