Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Κρύο με δόντια στη Βοστώνη, - 17 Κελσίου στα βόρεια


Τρομερό κρύο κάνει αυτές τις ημέρες στην περιοχή της Βοστώνης.
Χθες βράδυ μέσα στη πόλη το θερμόμετρο κατέβηκε στους 5 βαθμούς Φαρενάϊτ, δηλαδή -12 Κελσίου ενώ στα βόρεια, Tewksbury-Andover το θερμόμετρο έδειξε 4Φαρενάϊτ, δηλαδή -17 Κελσίου.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους απόψε το θερμόμετρο θα κατέβει περισσότερο και υπολογίζουν να φτάσει τους -22 Κελσίου ενώ με τον αέρα η θερμοκρασία θα κατέλθει στους -28Κελσίου.
Συμβουλεύουμε τους πάντες να μην κυκλοφορήσουν εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, ιδιαιτέρα οι ηλικιωμένοι, τα παιδιά και ευπαθείς.

Ακόμα, σας συμβουλεύουμε να ντυθήτε καλά με ζεστά ρούχα, γάντια και καπέλο και για καλό και για κακό να έχετε παραπάνω βαριά ρούχα ή κουβέρτα στο αυτοκίνητό σας εις περίπτωση βλάβης του οχήματος σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου