Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Δημοτικό συμβούλιο Ήλιδας: Στα άκρα η αντιπαράθεση Λυμπέρη – Χριστοδουλόπουλου


Το Γυμνάσιο παραμένει στο Σιμόπουλο

Ιδιαίτερα θερμή προοιωνίζεται η προεκλογική περίοδος στον δήμο Ήλιδας και μία πρώτη εικόνα δόθηκε στην διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον νυν και τον πρώην Δήμαρχο να ανεβάζουν τους τόνους σε υψηλά επίπεδα προδιαθέτοντας για το τι θα ακολουθήσει το 2018!
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Λυμπέρης ανήγγειλε μάλιστα ότι από το 2018 ξεκινά κανονικά η προεκλογική περίοδος, επιβεβαιώνοντας δημοσίως ότι θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δημαρχιακό θώκο.
Τόσο ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος όσο και ο κ. Γιάννης Λυμπέρης, έδειξαν χθες ότι θα υπάρξει αντιπαράθεση σε όλα τα επίπεδα και δεν έλειψαν και αιχμές σε προσωπικό επίπεδο.
Η χθεσινή συνεδρίαση ήταν διπλή, καθώς προηγήθηκε η ειδική συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 και ακολούθησε η τακτική συνεδρίαση, τελευταία για το έτος 2017.
Παρά το εορταστικό κλίμα, προηγήθηκαν από όλους οι ευχές και μετά… άρχισαν τα όργανα!
Στο θέμα του Γυμνασίου Σιμοπούλου τόσο ο Δήμαρχος όσο και η αντιπολίτευση τάχτηκαν  να παραμείνει το Γυμνάσιο στο Σιμόπουλο και να μη μετακομίσει στην Εφύρα που κάποιοι “λιγόψυχοι” πολιτικοί με σκέψεις στο παρελθόν όπου λειτουργούσαν τοπικιστικά και μάλλον ρουσφετολογικά. Το γεγονός ότι αρκετοί Σιμοπουλαίοι παρευρέθησαν στο Δημαρχείο Ήλιδας και ζητούσαν να παραμείνει το Γυμνάσιο στο Σιμόπουλο δεν έμεινε απαρατήρητο από όλες τις παρατάξεις.
Ίσως κι αυτό να είναι μία καλή αρχή για να διεκδικήσουν και άλλες υπηρεσίες στο κέντρο της Πηνείας μιάς περιοχής που έχει ακούσει πολλά ΘΑ και στην οποία λίγα έχουν πραγματοποιηθεί αφού και το ποτάμι Πηνειός έχουν πάρει τεράστιες ποσότητες αμμοχάλικου για να φτιαχτούν δρόμοι εντός και εκτός Ηλείας. 
 Αλήθεια πόσες χιλιάδες φορτηγά έφυγαν από το Αγραπιδοχώρι, το Σιμόπουλο, την Οινόη, το Λαγανά, την Εφύρα και την Καρυά; Τις περασμένες δεκαετίες ποιός εισέπραξε χρήματα και ποιός τα πήρε; Μήπως πρέπει να ελέγξει ο εισαγγελέας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου