Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Δημοτικό συμβούλιο Ήλιδας: Στα άκρα η αντιπαράθεση Λυμπέρη – Χριστοδουλόπουλου


Το Γυμνάσιο παραμένει στο Σιμόπουλο

Ιδιαίτερα θερμή προοιωνίζεται η προεκλογική περίοδος στον δήμο Ήλιδας και μία πρώτη εικόνα δόθηκε στην διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον νυν και τον πρώην Δήμαρχο να ανεβάζουν τους τόνους σε υψηλά επίπεδα προδιαθέτοντας για το τι θα ακολουθήσει το 2018!
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Λυμπέρης ανήγγειλε μάλιστα ότι από το 2018 ξεκινά κανονικά η προεκλογική περίοδος, επιβεβαιώνοντας δημοσίως ότι θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δημαρχιακό θώκο.
Τόσο ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος όσο και ο κ. Γιάννης Λυμπέρης, έδειξαν χθες ότι θα υπάρξει αντιπαράθεση σε όλα τα επίπεδα και δεν έλειψαν και αιχμές σε προσωπικό επίπεδο.
Η χθεσινή συνεδρίαση ήταν διπλή, καθώς προηγήθηκε η ειδική συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 και ακολούθησε η τακτική συνεδρίαση, τελευταία για το έτος 2017.
Παρά το εορταστικό κλίμα, προηγήθηκαν από όλους οι ευχές και μετά… άρχισαν τα όργανα!
Στο θέμα του Γυμνασίου Σιμοπούλου τόσο ο Δήμαρχος όσο και η αντιπολίτευση τάχτηκαν  να παραμείνει το Γυμνάσιο στο Σιμόπουλο και να μη μετακομίσει στην Εφύρα που κάποιοι “λιγόψυχοι” πολιτικοί με σκέψεις στο παρελθόν όπου λειτουργούσαν τοπικιστικά και μάλλον ρουσφετολογικά. Το γεγονός ότι αρκετοί Σιμοπουλαίοι παρευρέθησαν στο Δημαρχείο Ήλιδας και ζητούσαν να παραμείνει το Γυμνάσιο στο Σιμόπουλο δεν έμεινε απαρατήρητο από όλες τις παρατάξεις.
Ίσως κι αυτό να είναι μία καλή αρχή για να διεκδικήσουν και άλλες υπηρεσίες στο κέντρο της Πηνείας μιάς περιοχής που έχει ακούσει πολλά ΘΑ και στην οποία λίγα έχουν πραγματοποιηθεί αφού και το ποτάμι Πηνειός έχουν πάρει τεράστιες ποσότητες αμμοχάλικου για να φτιαχτούν δρόμοι εντός και εκτός Ηλείας. 
 Αλήθεια πόσες χιλιάδες φορτηγά έφυγαν από το Αγραπιδοχώρι, το Σιμόπουλο, την Οινόη, το Λαγανά, την Εφύρα και την Καρυά; Τις περασμένες δεκαετίες ποιός εισέπραξε χρήματα και ποιός τα πήρε; Μήπως πρέπει να ελέγξει ο εισαγγελέας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου