Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

Μοσκοβισί: «Οχι και να δεχόμαστε μαθήματα από τον Βαρουφάκη»

moskovisi-thumb-large--2-thumb-large--2-thumb-largeΜε αιχμηρή ανάρτησή του στο Twitter, o Γάλλος επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί κατηγορεί τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για ισοπεδωτική ευθύνη απέναντι στην Ελλάδα αλλά και προσπάθεια να ξαναγράψει την ιστορία προφανώς αναφερόμενος στο νέο του βιβλίου με τίτλο «Ανίκητοι Ηττημένοι».
Συγκεκριμένα στο σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μοσκοβισί γράφει:
«Οχι και να δεχόμαστε μαθήματα από τον Βαρουφάκη ο οποίος ξαναγράφει την ιστορία. Η ευθύνη του είναι ισοπεδωτική. Στοίχισε πολύ στη χώρα του».Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitte


Ενδέχεται την αντίδραση του Ευρωπαίου Επιτροπου Οικονομικών να πυροδότησε η συνέντευξη του κ. Βαρουφάκη στη γαλλική εφημερίδα Liberation, στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «οι εκπρόσωποι της (ελληνικής) κυβέρνησης δείχνουν φοβισμένοι, αλλοτριωμένοι» αλλά και πως «στην Ευρώπη, οι αριθμοί ευημερούν οι άνθρωποι δυστυχούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου