Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

O Μιχαλολιάκος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2015

Την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, πριν από δύο χρόνια στο Κερατσίνι, ανέλαβε σήμερα το πρωί ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του πολιτικού κόσμου.

«Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε. Αλλά η ποινική ευθύνη... δεν υπάρχει» ανέφερε, μιλώντας στον Real fm ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
«Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα να κατηγορείται γιατί ένας οπαδός, ένας φίλος του κόμματος προέβη σε μια καταδικαστέα πράξη;», διερωτήθηκε, ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι από την πρώτη μέρα καταδίκασε τη δολοφονία και καταδικάζει και κάθε πράξη βίας. 
Προσπάθησε να ανασκευάσει στη συνέχεια
Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής με αφορμή τη δήλωσή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real για την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία του Π . Φύσσα, έδωσε διευκρινίσεις στην ιστοσελίδα bankingnews.gr.
«Σε ότι αφορά την έννοια της πολιτικής ευθύνης, εννοώ ότι επειδή ακριβώς υπήρξε οπαδός και όχι μέλος υπάρχει αυτή η ευθύνη. Αυτό είναι ένα γεγονός, όπως γεγονός ήταν ότι οπαδοί και στελέχη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ και της Αριστεράς έχουν προβεί σε εγκλήματα για τα οποία όχι μόνο δεν ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη αλλά πήγαν και μάρτυρες υπερασπίσεως στις δίκες τους...
Εις ό,τι αφορά την δολοφονία, την καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή και την καταδικάζουμε και τώρα. Πρέπει να αντιληφθεί ο κάθε Έλληνας ότι δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα να αστυνομεύει τους οπαδούς του και να έχει ευθύνη για τις πράξεις τους. Πολιτικά όμως έχει βαρύτητα αν ο οπαδός ενός κόμματος προβαίνει σε μια καταδικαστέα πράξη», ανέφερε ο γγ της Χρυσής Αυγής.
Οι αρχηγοί των κομμάτων με δηλώσεις τους καταδικάζουν τη θέση του Μιχαλολιάκου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου