Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Θρήνος στην Πάτρα από τους 3 νεκρούς στο λιμάνι

Σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται ένας από τους τρεις φοιτητές, ηλικίας 27, 22 και 24 ετών, που βγήκαν σώοι από το μοιραίο αυτοκίνητο τα ξημερώματα, ενώ οι άλλοι δύο υποβλήθηκαν σε εργαστηριακές εξετάσεις και έλαβαν οδηγίες από ψυχολόγο και αποχώρησαν.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Πατρών.

Νεκροί ειναι η Ρεγγίνα Ζαπάντη, ο Ανδρέας Αλέξης από την Πάτρα και η Γεωργιάννα Μουραφέντη από την Καλαμάτα.

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:30 με 6 τα ξημερώματα στην Πάτρα, στον μόλο της Αγίου Νικολάου.
Δύο φοιτήτριες  20 και 23 ετών, από Πάτρα και από Καλαμάτα, και ένας Πατρινός φοιτητής 21 ετών έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά 6 άτομα, έπεσε μέσα στη θάλασσα από άγνωστη έως τώρα αιτία. 
Οι δύο από τους 3 φοιτητές νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τουΡίου, ενώ έχουν επιστρατευθεί από την Αστυνομία δύο ψυχολόγοι για τον χειρισμό της περίστασης.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καταρρακτώδη βροχή στην περιοχή εκείνη την ώρα, παράγοντας που πιθανόν οδήγησε στην πτώση του αυτοκινήτου μέσα στον μόλο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από το αυτοκίνητο κατάφεραν να βγουν οι 3 φοιτητές, ειδοποιώντας παρά το σοκ τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και δύτες, οι οποίοι ανέσυραν τα άλλους τρεις φοιτητές από το μοιραίο αυτοκίνητο, όμως ήταν ήδη αργά...


Video: patrastimes.gr
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου