Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

"Στάχτη" έγινε ο Δημ. Καμμένος

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2015

Υφυπουργός 13 ωρών - από την ορκωμοσία στην παραίτηση

Αυτός ήταν το πρόβλημα;  Μέσα σε τόσο "βάλτο" της πολιτικής!

Την παραίτηση του υπέβαλε ο υφυπουργός Υποδομών Δημητρης Καμμένος για να υπάρξει όπως αναφέρει «ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης».

Στη δήλωσή του ο Δημήτρης Καμμένος αναφέρει «ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα.
»Το προηγούμενο δελτίο τύπου είναι σε πλήρη ισχύ. Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει».
Νωρίτερα του είχε ζητήσει να υποβάλει παραίτηση από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών και Δικτύων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
«Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτηση του» είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει ήδη αποφασιστεί ποιος θα τον αντικαταστήσει στη θέση του υφυπουργού στο υπουργείο Υποδομών: Θα είναι ο Παναγιώτης Σγουρίδης, στέλεχος των ΑΝΕΛ που είχε διατελέσει υφυπουργός Γεωργίας στην προηγούμενη κυβέρνηση Τσίπρα
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου