Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη στην Ελλάδα ο John Kerry

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2015
Ο Κέρι ζήτησε συνάντηση με τον Τσίπρα
Ο Κέρι ζήτησε συνάντηση με τον Τσίπρα
Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε ο Τζον Κέρι κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών την προσεχή εβδομάδα.
Όπως αναφέρει το "Το Βήμα", επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών κατέθεσε το αίτημα πριν από λίγες ημέρες, ενώ παράλληλα εξετάζει το ενδεχόμενο να επισκεφθεί την Ελλάδα μέσα στο φθινόπωρο - ενδεχομένως τον Νοέμβριο.
Ο Ελληνας πρωθυπουργός αναμένεται να αναχωρήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο για τη Νέα Υόρκη για να λάβει μέρος στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, στην Ολομέλεια της οποίας έχει προγραμματιστεί να μιλήσει την 1η Οκτωβρίου.
Η συνάντηση με τον κ. Κέρι, εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί (κάτι που θα οριστικοποιηθεί σύντομα), θα προσφέρει στον πρωθυπουργό μία ευκαιρία να παρουσιάσει τις ελληνικές θέσεις, ενώ είναι σαφές ότι ο κ. Κέρι θα θέσει από την πλευρά του ζητήματα αμερικανικού ενδιαφέροντος (πχ Κυπριακό, μεταναστευτικό, Συρία, ευρω-ρωσικές σχέσεις κ.ά). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου