Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Τηλεφώνημα Πούτιν στον Αλέξη - η Μόσχα «δείχνει» ενεργειακή συνεργασία

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ

Τα συγχαρητήριά του για την επικράτηση στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής εξέφρασε στον Ελληνα πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ρωσικής Συνομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Σύμφωνα

Τηλεφώνημα Πούτιν στον Αλέξη - η Μόσχα «δείχνει» ενεργειακή συνεργασία
Στην μεταξύ τους επικοινωνία, συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα την προοπτική της περαίτέρω ενίσχυσης των διμερών σχέσεων, ζητήματα που αφορούν την επικείμενη σύγκληση της μεικτής διυπουργικής επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας, καθώς και περιφερειακές εξελίξεις κυρίως όσον αφορά το ζήτημα των προσφυγικών ροών.
Σύμφωνα με πηγές από το Κρεμλίνο που αναπαράγει το Reuters, οι δύο ηγέτες επαναβεβαίωσαν την δέσμευσή τους και για ενεργειακή συνεργασία.
Ο κ.Τσίπρας δέχτηκε συγχαρητήριο τηλεφώνημα από την Πρόεδρο της Ιταλικής Βουλής Laura Boldrini, με την οποία συζήτησαν την προοπτική της περεταίρω ενίσχυσης των ελληνο-ιταλικών σχέσεων.
Τέλος, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα κ. Zou Xiaoli, ο οποίος διαβίβασε τα συγχαρητήρια του ομολόγου του Li Keqiang, προς τον Αλέξη Τσίπρα για την ανάληψη των καθηκόντων του και με τον οποίο συζήτησαν τις προοπτικές ενίσχυσης των σχέσεων Ελλάδας-Κίνας.
Χτες, τα συγχαρητήρια του για την επανεκλογή του έδωσε και ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο τηλεφώνησε χθες το απόγευμα. Ο βασικός λόγος για το τηλεφώνημα ήταν για τον συγχαρεί για την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου