Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Βενετία ο Πύργος, καταστροφές στην Καλαμάτα και Λακωνία

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2015
Ολονύχτια μάχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου καθώς η ασταμάτητη βροχή έχει προκάλεσει πολλά προβλήματα σε δρόμους και νοικοκυριά.
Νεότερη ενημέρωση για τον Πύργο Ηλείας με περίπου 30 αναφορές συμβάντων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για επιτακτική ανάγκη απορροής υδάτων με το μεγαλύτερο πρόβλημα να βρίσκεται στην οδό Ερυθρού Σταυρού.
Μεγάλα προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση και τους ανέμους εντοπίζονται σε όλο το κέντρο του Πύργου, με σπίτια και μαγαζιά να έχουν πλυμμηρίσει, καθώς ο μεγάλος όγκος σκουπιδιών σε πολλές περιοχές έχει φράξει τις αποχετεύσεις.
Πέρα από το ζήτημα της ηλεκτροδότησης και κάποιες πτώσεις δέντρων δεν έχει αναφερθεί κάποιο άλλο σοβαρό περιστατικό.
----------------------

Πρωτοφανείς καταστροφές προκάλεσε νωρίς το πρωί στο πέρασμά του ανεμοστρόβιλοςστην Καλαμάτα.

Στην περιοχή της Νέας Εισόδου έχει παρασύρει ακόμα και μία... νταλίκα, ενώ έχει καταστρέψει αυτοκίνητα, έχει παρασύρει δένδρα και έχει σπάσει τζαμαρίες παρακείμενων καταστημάτων χωρίς ευτυχώς όμως να έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός 


Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στη Σκάλα

Aσσύλληπτη καταστροφή υπέστη η περιοχή της Σκάλας Λακωνίας, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων αλλά και του ανεμοστρόβιλου που πέρασε και «σάρωσε» από μεγάλο τμήμα της Λακωνίας.
Αυτοκίνητα «τούμπαραν», τζαμαρίες καταστημάτων κατέρρευσαν, δέντρα ξεριζώθηκαν, ενώ επλήγησαν αρκετά σπίτια, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να βγουν απελπισμένοι στους δρόμους, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν την καταστροφή στις περιουσίες τους.
 Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου