Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Τσίπρας έφτασε στη Νέα Υόρκη

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2015

Του Μιχάλη Ιγνατίου
Κατά την εξαήμερη παραμονή του στη Νέα Υόρκη ο Πρωθυπουργός θα έχει  διμερείς και πολυμερείς συναντήσεις με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, αξιωματούχους διεθνών οργανισμών, ενώ θα κάνει και σημαντικές δημόσιες παρεμβάσεις και ομιλίες. Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τους Προέδρους της Κύπρου, της Αιγύπτου, της Βραζιλίας, του Ισημερινού, της Παλαιστίνης και τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας. Επίσης, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Πρωθυπουργός θα απευθυνθεί στην Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών (1η Οκτωβρίου) και θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής για την «Αναπτυξιακή Ατζέντα μετά το 2015» (27 Σεπτεμβρίου), καθώς και στη Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου για τη Μετανάστευση, με θέμα «Strengthening cooperation on migration and refugee movements under the new development» (30 Σεπτεμβρίου).
Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο, τον Δήμαρχο Νέας Υόρκης, κ. B. De Blasio και με εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων, ενώ θα συμμετάσχει σε πάνελ, το οποίο διοργανώνεται από το Clinton Global Initiative, με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, κ. Bill Clinton. Στο πλαίσιο μάλιστα αυτό αναμένεται να έχει συνάντηση και με την Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία συμμετέχει και στηρίζει δραστήρια το ίδρυμα του πρώην αμερικανού προέδρου.
Ο κ. Τσίπρας θα επιστρέψει στν Αθήνα την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου